Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" komanda gatava palīdzēt Šūmaheram atgriezties F1 čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" komanda gatava palīdzēt Šūmaheram atgriezties F1 čempionātā
Miks Šūmahers un Toto Volfs. Foto: Mercedes AMG

Toto Volfs uzskata, ka "Mercedes" komanda Mikam Šūmaheram var sniegt līdzīgu palīdzību turpmākās karjeras izaugsmē, kā iepriekš palīdzēja Nikam de Vrīsam, kurš šogad aizvadīs debijas sezonu "Formulā 1".

"Svarīgākais faktors ir Mika personība," runājot par Šūmaheru, stāsta "Mercedes" boss Toto Volfs. "Viņš ir labi izglītots, inteliģents un talantīgs jauneklis. Jūs varat redzēt, ka viņa sasniegumi junioru čempionātos bijuši ļoti labi. Ja mēs spēsim viņam nodrošināt drošu vidi tālākai attīstībai, nākotnē viņš var būt labs pamatsastāva pilots."

Tikmēr holandiešu jaunais talants Niks de Vrīss iepriekš bija "Mercedes" rezervists, bet paralēli šī rūpnīcas paspārnē startēja "Formula E" čempionātā, aizpagājušajā gadā arī izcīnot titulu. Šūmahers jau aizvadījis divas F1 sezonas, bet šogad "Haas" komandā viņu nomainījis Niko Hilkenbergs. Miks tikmēr kļuvis par "Mercedes" rezervistu.

"Līdzīgi, kā mēs esam palīdzējuši Nikam sasniegt noteiktu karjeras punktu, tas pats var notikt arī ar Miku," skaidro Volfs. "Vai viņš atgriezīsies čempionātā ar kādu citu komandu vai ar mums, šajā brīdī to vēl nezinām."

Volfs uzskata, ka Šūmahers ar savu pieredzi var dot lielu pienesumu "Mercedes" vienībai.

"Viņš pilnu sezonu ir startējis ar jaunās paaudzes F1 mašīnu," saka Volfs. "Čempionātā viņš ir divus gadus, pazīst riepas, zina, kādas ir pašreizējo mašīnu lielākās problēmas. Viņš mums būs supernoderīgs simulatorā un strādājot pie sacīkšu auto kopumā. Labi, ka sacīkšu laikā viņš būs trasē un kopā ar mums strādās apspriežu telpā. Raugoties no šīs perspektīvas, mēs noteikti esam ieguvēji, Mikam pievienojoties komandai."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

  +2 [+] [-]

, 2023-01-23 10:57, pirms gada
Kā dzīvē viss mainās. Dažus gadus atpakaļ Ferrari fani dziedāja slavas dziesmas Mikam sarkanajā kombinzonā, skaitīja gadus, mēnešus un dienas līdz Miks kļūs par Ferrari pamatsastāva pilotu.
Šeku reku dažus gadus vēlāk Miks šis sēž pie viena galda ar Mercedes vadītāju Volfu, kurš pēc Ferrari uzmetiena sola viņam iespēju atgriezties F1. Domāju, ka daudziem pat ļaunākajos murgos nerādījās, ka lielā Šūmahera dēls kādu dienu staigās Mercedes krāsās un spiedīs roku ļaunajam Volfam.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-23 11:04, pirms gada
Ņemot vērā, ka Miks ir Volfa aizgādībā, tad visai ticams, ka jau 2024. gadā Šūmahers atgriezīsies F1. Atgādināšu, ka Toto par savu karjeru F1 ir jābūt pateicīgiem ne tikai De Vrī, bet arī Botasam, kurš F1 ienāca bez naudas aiz muguras un Okonam, kurš nāca no visai nabadzīgas ģimenes.
Rassels F1 droši vien būtu nonācis arī bez Volfa, ja ne Mercedes, tad kāda cita ražotāja paspārnē. Bet De Vrī, Botass un Okons F1 vairs nebūtu, ja ne Toto maģiskā spēja savus aizbilstamos iekārtot siltās vietiņās. Ne velti runā, ka Toto ir F1 lielākais dūzis.

     [+] [-]

, 2023-01-23 15:30, pirms gada
playthegame rakstīja: Kā dzīvē viss mainās. Dažus gadus atpakaļ Ferrari fani dziedāja slavas dziesmas Mikam sarkanajā kombinzonā, skaitīja gadus, mēnešus un dienas līdz Miks kļūs par Ferrari pamatsastāva pilotu.
Šeku reku dažus gadus vēlāk Miks šis sēž pie viena galda ar Mercedes vadītāju Volfu, kurš pēc Ferrari uzmetiena sola viņam iespēju atgriezties F1. Domāju, ka daudziem pat ļaunākajos murgos nerādījās, ka lielā Šūmahera dēls kādu dienu staigās Mercedes krāsās un spiedīs roku ļaunajam Volfam.
Pilnīgs murgojums. Lielais Šūmahers brauca pats Mercedesā un Tavs ļaunais Wolfs pat ir teicis, ka viņš ir stūrakmens Mercedesa panākumiem. Pilnīgi loģiski, ka Mercedes paņem savā paspārnē viņu dēlu. Ferrari faniem murgi rādas no komandas izgāšanās daudzu gadu garumā nevis no normālām pārejām.

     [+] [-]

, 2023-01-23 16:14, pirms gada
ChupaaChubzz rakstīja: Pilnīgs murgojums. Lielais Šūmahers brauca pats Mercedesā un Tavs ļaunais Wolfs pat ir teicis, ka viņš ir stūrakmens Mercedesa panākumiem. Pilnīgi loģiski, ka Mercedes paņem savā paspārnē viņu dēlu. Ferrari faniem murgi rādas no komandas izgāšanās daudzu gadu garumā nevis no normālām pārejām.
Šūmahera hardcore fanu acīs Šūmaheru vārds ir saistāms tikai ar sarkano krāsu un Ferrari.

     [+] [-]

, 2023-01-23 18:59, pirms gada
diezgan uzjautrinoši

     [+] [-]

, 2023-01-23 21:32, pirms gada
pagaidām viņa pienesums, kā izskatās, būs spēja salīdzināt kuru formulu labāk var nošķilt: HAAS vai Mercedess. Avārijspējīgākais pilots pēc krieviem