Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers "Ferrari" pilotu sadursmē vaino Fetelu

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers "Ferrari" pilotu sadursmē vaino Fetelu
Ralfs Šūmahers. Foto: Sky Sports

Bijušais F1 pilots Ralfs Šūmahers atzinis, ka "Ferrari" pilotu duelis aizvadītajā pasaules čempionāta posmā Brazīlijā bijis ļoti aizraujošs, bet pēc tam notikušajā komandas biedru sadursmē vainojams Sebastians Fetels.

Kā vēstīts, sacensībās Sanpaulu, cīnoties par ceturto vietu, priekšā tobrīd braucošais Fetels nedaudz saskārās ar Šarlu Leklēru, taču sekas šai sadursmei bija dramatiskas, jo neviens no viņiem finišu nesasniedza.

"Bija ļoti aizraujoši, līdz brīdim, kad notika abu sadursme," saka vācu televīzijas kanālā "Sky" par F1 ekspertu strādājošais Šūmahers. "Sebastians droši vien domāja, ka Šarls ir tālāk aizmugurē, un pirms nākamā līkuma gribēja vairāk nosegt trajektoriju, lai pretinieks nevarētu iebraukt iekšmalā. Un tad tas notika."

Tiesneši notikušo izskatīja, bet sodu nevienam no braucējiem nepiešķīra, to pamatojot ar faktu, ka nevienam no viņiem nebija nolūks tobrīd riskēt ar sadursmes izraisīšanu. Tomēr, ja jāmeklē vainīgais, Šūmahers tomēr izvēlas Fetelu.

"Ja mēs runājam par to, vai kāds vispār pie tā ir vainojams, tad vairāk tas, loģiski, ir Sebastians. Bet vislielākā problēma ir tas, kādas attiecības turpmāk būs komandas biedru starpā pēc avārijas. Tas komandai būs liels risināms uzdevums."

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...