Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo varētu nākties izlaist vēl divus posmus

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo varētu nākties izlaist vēl divus posmus
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Lai gan tika solīta Daniela Rikjardo atgriešanās F1 čempionātā uz sacensībām Kataras trasē, šobrīd izskatās, ka austrāliešu pilotam varētu nākties izlaist vēl divus nākamos posmus.

Drīz pēc atgriešanās sacīkstēs "AlphaTauri" komandas sastāvā Rikjardo piedzīvoja avāriju Holandes GP treniņbraucienos, salaužot roku. Lūzums izrādījies sarežģīts un, lai gan operācija noritēja veiksmīgi, rehabilitācijas process ir samērā ilgs. Sportists izlaida posmus Moncā un Singapūrā, tāpat nestartē šonedēļ Suzukā.

"Mēs ceram, ka Daniels būs gatavs startēt Katarā oktobra sākumā, bet tas varētu būt arī tikai Ostinā," sacīja "AlphaTauri" izpilddirektors Pīters Baijers. "Esmu piesardzīgi optimistisks savās prognozēs."

Tikmēr nerimstas intrigas par komandas nākamā gada sastāvu. Šobrīd uz divām vietām kandidē ne tikai Rikjardo, bet arī Juki Cunoda un pirmajās trīs F1 sacīkstēs sevi labi pierādījušas Liams Lavsons. Lai gan tika ziņots, ka lēmums varētu būt zināms šonedēļ, izskatās, ka vēl būs japagaida.

"Es runāju ar komandu un varu pateikt, ka mans līgums vēl nav apstiprināts," pēc ierašanās uz māju posmu Japānā sacīja Cunoda.

Izmantotie resursi:
Formula 1 News & Updates - grandpx.news |...