Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

R. Šūmahers: "Fetels aizies no "Ferrari", ja nepārspēs Leklēru"

Juris Grīns
Juris Grīns

R. Šūmahers: "Fetels aizies no "Ferrari", ja nepārspēs Leklēru"
Sebastians Fetels. Foto: Scuderia Ferrari

Bijušais F1 pilots Ralfs Šūmahers uzskata, ka Sebastians Fetels jau pēc šīs sezonas varētu būt spiests pamest "Ferrari" sastāvu, ja viņam neizdosies demonstrēt ātruma pārsvaru pār krietni mazāk pieredzējušo komandas biedru Šarlu Leklēru.

Leklērs uzvarēja iepriekšējās divās sacensībās Beļģijā un Itālijā, kamēr Fetels pēdējo reizi uz pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa pirms vairāk nekā gada. Leklērs Moncas trasē sarūpēja savai komandai īpaši emocionālu brīdi, jo pēdējo reizi savās mājās tā bija uzvarējusi pirms deviņiem gadiem. Tikmēr Fetelam sacensības izvērsās neveiksmīgas - viņš saslīdēja, tobrīd atrodoties ceturtajā vietā, uztriecās Lānsa Strola "Racing Point" formulai un finišēja vien 13. vietā, punktus negūstot.

"Tādas sacīkstes, kādas Fetels piedzīvoja Moncā, ir sliktākā lieta, kas ar sacīkšu braucēju var notikt," saka Ralfs Šūmahers. "Uzskatu, ka viņš ir pazemināts līdz otrā pilota statusam - to var secināt pēc vairākām "Ferrari" komandas darbībām."

Tagad Leklērs nokļuvis priekšā Fetelam arī kopvērtējumā. Lai gan četrkārtējam F1 pasaules čempionam ir līgums ar komandu līdz nākamā gada beigām, baumo, ka viņš varētu pamest "Ferrari" jau pēc šīs sezonas. Šūmahers uzskata, ka ir liela iespējamība šādam scenārijam.

"No vienas puses, viņam vajadzētu kļūt atvērtākam pret publiku un kādā intervijā jāpastāsta sīkāk, kā viņš jūtas," iesaka Šūmahers. "No otras puses, viņam ir jāsamazina kļūdu skaits. Moncā viņš atkal pieļāva rupju kļūdu, un, protams, tā nedrīkst būt. Ja tā turpināsies, es nebūtu tik drošs, ka "Ferrari" viņu paturēs sastāvā. Atlikušajā sezonas daļā viņam ir jādominē pār komandas biedru Leklēru. Ja viņš to nespēs izdarīt, viņam komanda būs jāatstāj."

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

  -1 [+] [-]

, 2019-09-22 15:03, pirms 5 gadiem
Piekrītu. Gan jau būs tas pats kas iekš RB, Sebs redzēja, ka jaunais čalis (Rikardo) viņu pārspēj un tas grauj viņa ego, jo viņš ar Vēberu bija pieradis, ka tur viņš ir labāks.

Iekš Ferrari tas pats. Sebs regulāri pārspēja Kimi, bet Šārls ir jauns un motivēts, turklāt ātrs. Tas Sebam nenāk par labu.

It kā es jau ceru, ka Sebs aizies un Halks nāks viņa vietā, bet nu redzēs

  +1 [+] [-]

, 2019-09-22 17:29, pirms 5 gadiem
Bija jau piemirsies par Ralfu.Nav nemaz vairs manāms.