Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 līderim Leklēram uz ielas nozagts vairākus miljonus eiro vērts rokas pulstenis

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 līderim Leklēram uz ielas nozagts vairākus miljonus eiro vērts rokas pulstenis
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

"Formula 1" zvaigzne Šarls Leklērs šīs nedēļas sākumā Itālijā piedzīvojis ļoti nepatīkamu starpgadījumu - viņam uz ielas nozagts ļoti dārgs rokas pulkstenis. Sportists mēģinājis zagļus panākt, tomēr nesekmīgi.

Sākotnējā informācija liecināja, ka Leklērs ar draugiem un savu treneri Andreā Ferrārī pirmdienas vakarā atpūties Toskānas pilsētā Viaredžio, kad viņu kādā slikti apgaismotā vietā apsēduši fani, kuru vēlējušies autogrāfus un selfijus ar "Ferrari" komandas pilotu. Pa to laiku kāds garnadzis nemanot noņēmis no viņa rokas dārgu "Richard Mille" ražojuma rokas pulksteni, kura vērtība, pēc sākotnējās informācijas, ir aptuveni 300 tūkstoši eiro.

Tagad kļuvušas zināmas dažas sīkākas detaļas par notikušo, un izrādījies, ka šis pulkstenis ir vēl vērtīgāks, faktiski nenovērtējams. Pulksteņa modelis ir "Rm 67-02 Charles Leclerc" un tas bija izgatavots īpaši Leklēram, līdz ar to cenu ir būtībā neiespējami nosaukt. Skaidrs vien tas, ka tā ir daudz augstāka par sākotnēji minētajiem 300 tūkstošiem eiro, jo šāds pulksteņa prototips "Christie's" izsolē pērn tika pārdots par 2 miljoniem eiro.

Tāpat tagad tiek ziņots, ka zagļi bijuši divi. Tie uzrunājuši Leklēru, kurš tobrīd sēdējis mašīnā ar nolaistu logu, un viens no viņiem vaicājis pēc kopbildes, kamēr otrs pa to laiku novilcis no sportista rokas pulksteni. Leklērs zādzību pamanīja īsi pēc tam un ar savu "Ferrari" mēģinājis uzsākt pakaļdzīšanos ļaundariem, kuri savukārt bēguši uz mopēda. Tiesa, jau pēc pārdesmit metriem abi esot nolēkuši no sava braucamrīka, iemukuši mežā un pazuduši skatienam.

Policija izmeklē notikušo un cenšas nākt uz pēdām zagļiem. Liecinieki apstiprinājuši, ka tie esot bijuši divi gados jauni vīrieši.

Šarls Leklērs pēc aizvadītiem trim posmiem ir F1 pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
HuffPost Italia: Notizie, ultim'ora e...

     [+] [-]

, 2022-04-21 09:54, pirms 2 gadiem
Nu traki , tagad Leklērs nezinās cik pulkstenis

     [+] [-]

, 2022-04-21 10:12, pirms 2 gadiem
Šarlam būs jāsūt jauns pulkstenis. Šis nav pirmais gadījums, kad F1 piloti paliek bez dārgiem laikrāžiem.

     [+] [-]

, 2022-04-21 10:47, pirms 2 gadiem
Kad Eklers kļūs par 5.kārtējo, pulksteņa vērtība sasniegs 60 miljonus.
Lieki teikt, ka pašam pulkstenim uzpūsta vērtība. Ķīnas kvarcs uz viņa rokas arī maksātu 100K.

     [+] [-]

, 2022-04-21 11:21, pirms 2 gadiem
Ferrari ir bezspecigs pret mopedu ))