Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko: "Nav iemesla šaubīties, ka "Red Bull" un "Mercedes" arī šogad cīnīsies par titulu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko: "Nav iemesla šaubīties, ka "Red Bull" un "Mercedes" arī šogad cīnīsies par titulu"
Helmuts Marko. Foto: Motorsport.com

"Red Bull" konsultants Helmuts Marko atzinis, ka viņa pārstāvētās komandas nenoliedzamais mērķis ir Maksa Verstapena kļūšana par čempionu otro reizi un norāda - nav neviena iemesla apšaubīt, ka "Red Bull" un "Mercedes" arī šosezon cīnīsies par titulu.

Lai gan šogad spējā stājas jauni tehniskie noteikumi, kas nozīmē, ka visas komandas startēs ar pilnīgi savādākām mašīnām, Marko uzskata, ka spēku samēros izmaiņas varētu nebūt lielas.

"Viss, ko varu pateikt, mēs gribam aizstāvēt Maksa titulu un atrodamies labā situācijā, lai to izdarītu," optimistiski noskaņots ir Marko. "Pagājušajā gadā mums bija divas dažādas attīstības programmas un abas nostrādāja. Nav iemesla nedomāt, ka "Mercedes" un mēs arī šogad būsim favorīti. Ja vien kāds jaunajos noteikumos nebūs atradis filozofu akmeni."

Pēc ļoti saspringtās sezonas 78 gadus vecais Marko bija devies uz Insbruku, kur atvaļinājuma laikā atjaunoja spēkus sanatorijā.

"Tā bija arī kā pirts dvēselei," viņš atzīst. "Mobilie telefoni bija atļauti tikai vakaros, lai ķermenis un prāts varētu detoksēties no visa stresa, kas sakrājies gada laikā. Ļoti rekomendēju."

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...