Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Uz Brazīliju došos, lai cīnītos par titulu"

Jānis Pārums

Alonso: "Uz Brazīliju došos, lai cīnītos par titulu"
Fernando Alonso un Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

Spānis Fernando Alonso pēc trešās vietas F1 ASV "Grand Prix" sacensībās atzina, ka sacensību iznākums viņam bijis nedaudz negaidīts, un solīja, ka nākamnedēļ pēdējā posmā Brazīlijā mēģinās izdarīt visu, lai tiktu pie titula.

"Man šis ir negaidīts pjedestāls, kuru izcīnīju pēc garas un smagas nedēļas nogales. Mums nebija ātruma, lai cīnītos ar "Red Bull" un "McLaren", tāpēc zaudēt Fetelam tikai trīs punktus ir laba dāvana. Viss varēja būt krietni sliktāk. Felipem Masam bija lieliska nedēļas nogale, viņš bija ātrāks par mani visās trijās kvalifikācijas sesijās. Cerams, ka ātri būsim arī Brazīlijā, jo, ja gribam uzvarēt, mums jābūt vienotiem," atzina spānis.

"Uz Brazīliju došos, lai cīnītos par čempiona titulu. Par to esam cīnījušies visu gadu," uzsvēra divkārtējais pasaules čempions Alonso. "Tikai Sebastians Fetels ir labākā situācijā, bet mums vienalga ir pamats būs lepniem ar sevi. Viss, kas šobrīd atliek – baudīt sacīkstes un beigās paskatīties, kādu rezultātu tas ir devis. Pārsvaru nākamsvētdien centīsimies iegūt pitstopos, kas šoreiz, iespējams, pirmo reizi sezonā, mums nebija ideāli. Varbūt izredzes uz titulu nav tik lielas, iespējams, kādi 25%, taču es jūtu, ka tās tomēr ir augstākas."

"Interlagosā var notikt viss. Ir iespēja, ka līs lietus un sacensības noritēs slapjā trasē. Tas, protams, ir riskanti, bet mums nav ko zaudēt. Ja būs sauss, tad "Red Bull" būs priekšā visiem, bet mēs kādā trešajā vai ceturtajā rindā. Jo vairāk būs nezināmo faktoru, jo labāk mums," piebilda Alonso.

Kopvērtējumā Alonso ir otrais ar 260 punktiem, bet čempionāta līderim Sebastianam Fetelam ir 273 punkti. Brazīlijas "Grand Prix" notiks 25.novembrī.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 13:30, pirms 12 gadiem
pēdējā sacīkste varētu būt nenormāli saistoša !

  +5 [+] [-]

, 2012-11-19 13:32, pirms 12 gadiem
Alonso ir pelnījis trešo titulu daudz vairāk par Fetelu. Esmu Alonso atbalstītājs jau kopš pirmajām viņa sacīkstēm iekš Reno. Ceru, ka viņam pēc nedēļas viss izdosies lieliski.

  +8 [+] [-]

, 2012-11-19 13:36, pirms 12 gadiem
Lietu studijā!

  +4 [+] [-]

, 2012-11-19 13:40, pirms 12 gadiem
gico rakstīja: Alonso ir pelnījis trešo titulu daudz vairāk par Fetelu. Esmu Alonso atbalstītājs jau kopš pirmajām viņa sacīkstēm iekš Reno. Ceru, ka viņam pēc nedēļas viss izdosies lieliski.
njaa..nu ļoti pamatots apgalvojums,ka alonso ir pelnījis titulu vairak par Fetelu,jo redz,tu viņu esi vienmēr atbalstījis sīkai varēsi piņņāt pēc pēdējā posma jo brīnumu nenotiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-19 14:15, pirms 12 gadiem
Fetels tāpat čempions!

  +3 [+] [-]

, 2012-11-19 14:31, pirms 12 gadiem
Lai tev veicas, Fernando!labi, ka Alonso neceļ gaisa pilis un situaciju vērtē ļoti reāli un saprātīgi.Kā jau rakstīju pie iepriekšējā raksta, vienmēr esmu par Alonso, taču visticamāk ( ja nekas neparedzēts nenotiks) 3.tituls būs Fetelam.Lietus arī Alonso ne vienmēr ir bijis tas labākais sabiedrotais - daudzreiz viņš slapjā trasē ir kļūdījies un pat izstājies,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-19 15:06, pirms 12 gadiem
gico rakstīja: Alonso ir pelnījis trešo titulu daudz vairāk par Fetelu. Esmu Alonso atbalstītājs jau kopš pirmajām viņa sacīkstēm iekš Reno. Ceru, ka viņam pēc nedēļas viss izdosies lieliski.
Ludzu paskai kapec vins ir pelnijis daudz vairak par fetelu? jo aizpagaiso gad udensgalva nespeja apdzit jaunino petrovu un pec tam runaja nozelojamas atmaskas? Neesmu ne Alonso ne Fetela fans, bet noteikti nevaretu teikt ka Alonso ir vairak kko pelnijis ka Fetels.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-19 15:51, pirms 12 gadiem
letinsh113 rakstīja: Ludzu paskai kapec vins ir pelnijis daudz vairak par fetelu? jo aizpagaiso gad udensgalva nespeja apdzit jaunino petrovu un pec tam runaja nozelojamas atmaskas? Neesmu ne Alonso ne Fetela fans, bet noteikti nevaretu teikt ka Alonso ir vairak kko pelnijis ka Fetels.
nemot vera kadas uz doto bridi vieniem ir formulas, un ka vini tik un ta atrodas gandriz blakus tabula, un viss izskirsies pedeja posma, skaisti buutu ja Alonso panemtu. nesmu ne par vienu no viniem, bet vairaak tomeer Alonso gribeetu redzeet...

jo sitais atgaadina Shumahera laikus, kad kadscits vareja vinneet tikai pie nenormalajam sakritibam,vai shumahera kludas fatalas.

protams nav tik izteikti tas Fetelam ,un parmest ka vinja komanda un formulaa ir labaakaa arii Fetelam nevar, jo katram savs laiks, bet nu iisti godiigi taa cilveeciigi skatoties arii nav, tapeec Es piemeram par Alonso.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 16:30, pirms 12 gadiem
Lēnāka vai ātrāka formula Alonso, vienkārši patīk viņa eksplozivitāte startā, mašīnas taupīšana, spiešana ne no kā kaut ko ārā (ne tikai šosezon).
Es saprotu, ka tā nav Fetela vaina, ka Red Bull sezonas beigās lido, tomēr visu laiku ir sajūta, ka viņš ir pārāk lutināts, gluži kā Hamiltons. Tas tīri cilvēciski liek būt pret viņu un liek teikt, ka Alonso ir vairāk pelnījis šogad titulu.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-19 16:33, pirms 12 gadiem
brīvību! rakstīja: Lai tev veicas, Fernando!labi, ka Alonso neceļ gaisa pilis un situaciju vērtē ļoti reāli un saprātīgi.Kā jau rakstīju pie iepriekšējā raksta, vienmēr esmu par Alonso, taču visticamāk ( ja nekas neparedzēts nenotiks) 3.tituls būs Fetelam.Lietus arī Alonso ne vienmēr ir bijis tas labākais sabiedrotais - daudzreiz viņš slapjā trasē ir kļūdījies un pat izstājies,
Nu pēdējā laikā jau Alonso ik pa laikam palaiž muti pārliecinošās runās, bet skaidrs, ka tas ir vairāk psiholoģisks spiediens uz Fettelu, jo Sebs mēdz būt pārāk emocionāls un pieļaut kļūdas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-19 20:28, pirms 12 gadiem
fasans rakstīja: Viennozīmīgi Fetels ir čempions. Alonso kaut vai uzvarēs Brazīlijā tik un tā viņš nebūs čempions jo, Fetels finišē kaut vai 4 vietā viņš kļūst par čempionu.
Fetels izstājas un Alonso otrais aiz Hamiltona viss savās vietās, vai ne?

     [+] [-]

, 2012-11-19 20:31, pirms 12 gadiem
Principā darbs Massam, un viss būs nokārtots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 22:34, pirms 12 gadiem
Kāds spečuks var izstāstīt, kas notiek, ja BRA Alonso ir pirmais un Fetels ceturtais? Vai šis iznākums der Alonso?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-20 06:37, pirms 12 gadiem
Vispār Maki nevienam neko nedāvinās. Īpaši jau Fetelam. Līdz ar to, ja izkārtojums ir
Alo
BUT
HAM
Massa
Vettel

tad sarkanajiem ar to pietiek.

     [+] [-]

, 2012-11-20 06:42, pirms 12 gadiem
Un Lotusus arī nevajadzētu aizmirst. Tā kā paskatīsimies, cik Mr. Pirkstam ir stipri nervi. Pagaidām viņš psiho kā neaudzināts bērns.