Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Felipe Masa veic pārrunas ar "McLaren"

Juris Grīns
Juris Grīns

Felipe Masa veic pārrunas ar "McLaren"
Felipe Masa
Foto: SCANPIX SWEDEN

Brazīliešu pilots Felipe Masa veic pārrunas par iespējamo pievienošanos "McLaren" komandai uz 2014. gada F1 sezonu.

Jau ziņots, ka Masa šīs sezonas izskaņā pametīs "Ferrari", kur startēja kopš 2006. gada, un šobrīd atrodas jaunas komandas meklējumos. Kā reālākā nākotnes alternatīva viņa gadījumā tiek minēta pievienošanās "Lotus" vienībai, ko sezonas beigās pametīs Kimi Raikonens.

"Šobrīd mēs runājam ar "Lotus" un sarunas norit labi," saka Masa. "Viņiem ir ātra mašīna un tas ir tas, kas man vajadzīgs. Tāpat veicam pārrunas ar "McLaren", tomēr par šo variantu ir grūtāk spriest."

Masa arī paziņojis, ka atlikušajā sezonas daļā negrasās palīdzēt Fernando Alonso cīņā par čempiona titulu, jo vēlas cīnīties pats par saviem rezultātiem.

"Sākot ar Singapūras "Grand Prix" pirmajiem treniņbraucieniem, es strādāšu pats par sevi," brazīliešu televīzijas kanālam "Globo" kategoriski izteicies Masa. "Katrā aplī pielietošu uzbrukuma taktiku. Ir pienācis laiks, kad jāparūpējas pašam par sevi."

Tomēr "Ferrari" prezidents Luka di Montedzimolo nespēj noticēt šiem Masas izteikumiem.

"Es paredzu, ka Felipe, kurš ir brīnišķīgs cilvēks, šo sezonu pabeigs labi," itāļu laikrakstam "La Gazzetta dello Sport" stāsta Di Montedzimolo. "Viņš nevēlas palīdzēt Fernando? Muļķības - viņš noteikti palīdzēs. Viņš palīdzēs mums uzlabot pozīcijas konstruktoru kausā, kā arī Alonso pozīciju pilotu ieskaitē."

Masa arī uzskata, ka Alonso un Raikonens vienas komandas sastāvā nākošgad nebūs tas pareizākais risinājums.

"Es labi pazīstu viņus abus, gan kā pilotus trasē, gan ārpus tās," stāsta Masa. "Viņi ir lieliski braucēji, taču kā komandas biedriem viņiem noteikti radīsies konflikts. Esmu jau pateicis "Ferrari" vadībai, lai šobrīd elpo dziļi, jo nākamgad elpot būs daudz grūtāk."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-19 10:51, pirms 11 gadiem
vēl trakāk.... pilnīgs murgs

  +1 [+] [-]

, 2013-09-19 11:41, pirms 11 gadiem
sviests, viņam jābeidz karjera un viss, es nesaprotu kāpēc kāds uz viņu vēl tēmē.

     [+] [-]

, 2013-09-19 11:48, pirms 11 gadiem
Nu nu? Kur tad šis liksies iekš McLaren? Ne jau Batona vietā! Un ne jau naudas maisa Peresa vietā....

Tam Filipam ir kaut kāds naudas maiss arī aiz muguras?

  +1 [+] [-]

, 2013-09-19 12:08, pirms 11 gadiem
Masam nak bik nauda lidzi, bet netik daudz ka Peresam, uz McLaren vinam nav ko ceret, varbut vel Lotus, bet ari gadijuma, ja vinam izdodas pierunat nakt lidzi savam saciksu inzenierim no Ferrari, jo Kimi ar sevejo uz Ferrari parcelas, tacu busim realisti nekur citur, ka Sauber vinam netikt, tiem noderetu vina nauda un pieredze, no Sirotkina masinas izveide nebus nekas jegas, jo tas tikai pakalu ieks formulas piemerijis un sturi apcamdijis.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-19 13:12, pirms 11 gadiem
Viņam nāk līdzi Petrobas atbalsts, ja ir vajadzīgs. Personīgi man liekas, ka labāk jau Lotus nekā Maki, bet būtu interesanti viņu nolikt blakām Batonam, domāju, ka pie stabilas sezonas Massa mierīgi sastādītu konkurenci britam.