Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons: ''"McLaren'' ir spējīga cīnīties par uzvarām''

Batons: ''"McLaren'' ir spējīga cīnīties par uzvarām''
Džensons Batons
Foto: AFP/Scanpix

2009. gada F1 čempions Džensons Batons sacījis, ka "McLaren'' komanda ir spējīga cīnīties par uzvarām, kā arī atklājis savu skatījumu par aizvadītajiem pirmajiem trim posmiem no šī gada F1 sezonas.

Batons sacījis, ka šis būs ļoti smags gads, jo konkurence starp pilotiem esot milzīga, turklāt sniegums, kādu Ķīnā nodemonstrēja ''Mercedes'' un Niko Rosbergs, esot vienkārši fantastisks.

''Viņi (''Mercedes'') būs ātri arī turpmāk,'' sākot sarunu, uzsvēra Batons. ''Gan Šūmahers, gan Rosbergs kvalifikācijā ir gandrīz neapturami, taču esmo drošs, ka mūsu formulai pietiks ātruma, lai varētu cīnīties ar sudraba bultām.

Batons it nemaz nebija sarūgtināts par faktu, ka iepriekšējās sacīkstēs Ķīnā Rosbergs savus konkurentus apsteidza par vairāk nekā 20 sekundēm. ''Patiesībā, man liels prieks, ka Pirmajā formulā ir atgriezusies šī lielā cīņa par katru punktu un ka komandas kļuvušas daudz konkurētspējīgākas. Tas sacīkstes padara daudz intriģējošākas gan mums - braucējiem, gan arī pašiem skatītājiem.

Vaicāts par niansēm, kuras var izšķirt Bahreinas sacīkšu uzvarētāju, Batons, pirmkārt, minēja riepas, jo, viņaprāt, tieši riepu faktors var izšķirt sacensību galarezultātu.

Intervijas nobeigumā Batonam tika jautāts, kāds būs šī gada čempionāta turpinājums, uz ko brits atbildēja: Šajā sezonā ir veikti tikai 3 no 20 posmiem, tāpēc progrozēt, kāds būs šī gada čempionāta turpinājums, nav iespējams. Komandas ir ļoti konkurētspējīgas. Ķīnā par otro - sesto pozīciju notika cīņa līdz pat pēdējam aplim, tāpēc man nav ne mazākās jausmas, kas notiks tālāk, taču vienu es zinu noteikti - būs interesanti.''

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: TotalF1.com - Hottest F1 News -...

Kura komanda, Jūsuprāt, uzvarēs Bahreinas posmā?

  • 43

  • 41

  • 10

  • 10

  • 3


  -3 [+] [-]

, 2012-04-19 18:35, pirms 12 gadiem
Batons baz ausis batonus. Vina teiktais kaut ka neiedves parliecibu...

  -1 [+] [-]

, 2012-04-19 19:38, pirms 12 gadiem
Kas par jaunumu atraka formula cinisies par uzvaram.. kautko jaunu varbuut?!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 19:40, pirms 12 gadiem
zaljais43 rakstīja: Batons baz ausis batonus. Vina teiktais kaut ka neiedves parliecibu...
Laikam ilgi gaidīji, kad varēsi izmantot frāzi - Batons bāž ausīs batonus. Batons no manis par centību!

     [+] [-]

, 2012-04-20 10:27, pirms 12 gadiem
Ja MacLaren Hamiltonam spēs nodrošināt labu stratēģiju, tad Hamiltons vinnēs, jo kvalifikācijā viņš ir labākais no visiem. Atliek tāds sīkums, kā nobraukt nedaudz vairāk kā 305 km un finišēt pirmajam.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-20 12:22, pirms 12 gadiem
go Kimi