Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ņūvijs pēc negadījuma atgriežas darbā un atklāj nepilnības Verstapena formulai

Juris Grīns
Juris Grīns

Ņūvijs pēc negadījuma atgriežas darbā un atklāj nepilnības Verstapena formulai
Makss Verstapens. Foto: Red Bull Content Pool

"Red Bull" komandas pārstāvis Helmuts Marko apstiprinājis, ka tās galvenais inženieris Adrians Ņūvijs pirms kāda laika cietis ceļu satiksmes negadījumā, bet tagad ir atgriezies darbā un uzreiz atradis nepilnības F1 sacīkšu mašīnai, ko tagad centīsies atrisināt.

Jau kopš jūlija vidus Ņūvijs nebija redzēts klātienē apmeklējot sacensības un reti kurš ārpus komandas zināja, kur viņš palicis. Tikai tagad Marko apstiprina, ka izcilais sacīkšu spēkratu dizaineris iekļuvis negadījumā ar velosipēdu un pārcietis vairākas operācijas.

"Jā, varu to apstiprināt, ka ar viņu tas notika," intervijā "Sky Germany" saka Marko. "Lai gan atrodamies labās pozīcijās kopvērtējumā, mums viņš ir ļoti svarīga figūra. Sākumā mēs nezinājām, cik negadījums ir nopietns, un Adrians pārcieta vairākas operācijas. Šobrīd viņš joprojām nav pilnībā atlabis, bet jau gatavs darīt darbu."

Pēdējos divos posmos Krievijā un, jo īpaši, Turcijā bija redzams, ka "Red Bull" vienība šķietami zaudējusi iepriekšējo formu, un "Mercedes" atkal nokļuvusi favorītes lomā. Lai gan Verstapens ir kļuvis par čempionāta līderi, šobrīd atkal izdevīgā pozīcijā ir Lūiss Hamiltons. Iespējams, Ņūvijam situāciju izdosies labot.

"Atgriežoties darbā, viņš uzreiz saprata, kas Stambulā mums bija par problēmām," Ņūvija paveikto komentē Marko, sakot, ka tas saistīts ar šasijas regulējumiem. "Šīs problēmas ir saistītas ar šasiju. Rūpnīcā plānota tikšanās ar Verstapenu, lai šīs nepilnības ar šasiju kopīgiem spēkiem novērstu."

Izmantotie resursi:
italy24news.com