Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons: "Magnusens riskē ātri beigt F1 karjeru"

Juris Grīns
Juris Grīns

Batons: "Magnusens riskē ātri beigt F1 karjeru"
Magnusens debitēs "McLaren" komandas sastāvā
Foto: Digitale/Scanpix

Džensons Batons ir pārliecināts, ka viņa jaunais komandas biedrs Kevins Magnusens neveiksmīga snieguma gadījumā ātri varētu pazust no F1 skatuves.

Magnusens "McLaren" komandā debitēs 2014. gada sezonā. Šobrīd viņš ir "Formula Renault 3.5 Series" čempions un viens no potenciāli labākajiem jaunajiem talantiem, taču citas komandas viņu neesot vēlējušās, tāpēc "McLaren" izlēmuši paši dot 21 gadu vecajam dānim iespēju.

"Viņš ir vissaistošākais jaunais braucējs ārpus Formulas 1," britu televīzijas kanālam "Sky" atzina "McLaren" šefs Martins Vitmāršs. "Es staigāju pa boksu celiņu šurpu turpu, piedāvādams viņu, taču neviens šo pilotu nevēlējās savā komandā. Tāpēc izlēmām rīkoties."

Tas savukārt nozīmē, ka ļoti vēlu ziņu par atlaišanu saņēma Serhio Peress. Tiesa, Vitmāršs apsolījis palīdzēt meksikānim atrast vietu kādā citā komandā.

"Cilvēki saka, ka šo lēmumu esam pieņēmuši nenormāli vēlu, taču es viņam saku, lai nedomā par to, jo pats mēģinu palīdzēt atrast viņam vietu kādā citā komandā," saka Vitmāršs. "Viena brīva vieta bija "Williams" komandā, taču tagad tā ir aizņemta. Vēl ir "Lotus", "Sauber", "Force India", "Caterham" un "Marussia". Esmu jau zvanījis "Force India" un "Lotus". Šīs abas ir labas komandas, tāpēc rekomendēju viņu tām. Peress ir pelnījis būt Formulā 1."

Džensons Batons izteicis pārsteigumu par to, ka jau otro gadu pēc kārtas viņam būs jauns komandas biedrs. Brits uzskata, ka Magnusenam tas būs liels risks.

"Tas ir liels risks, braukt komandā, kuras pienākums ir cīnīties par titulu," reportieriem Ostinā izteicies Batons. "Taču, ja pilots šādu risku vēlas uzņemties, viņam ir pārliecība par sevi un, acīm redzot, arī spējas. Šī ir tā iespēja, kas var ļaut spoži uzspīdēt vai arī beigt karjeru ārkārtīgi ātri, ja viss neiet tā kā vajadzētu."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +3 [+] [-]

, 2013-11-16 16:41, pirms 11 gadiem
Te nu nevar nepiekrist, tik agri iesakot karjeru F-1 ir divi celi, pec neveikmigas sezonas pazust no saktuves vai ari atri klust par cempionu lidzigi, ka Fetels un Hamiltons, bet sadi gadijumi ir reti, tur jatrapas pareiza laika un pareiza vieta.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-16 17:10, pirms 11 gadiem
Nu resnais Batons ar vairs nekāds superstārs nav. Neatceros, kad būtu viņu pēc kādas sacīkstes bez ķiveres galvā redzējis.

  +3 [+] [-]

, 2013-11-16 17:21, pirms 11 gadiem
Batons raustās,ka Magnusens viņam aizbrauks pa priekšu,vai tad Batons kādu ir apdzinis?Bail,ka jaunais šamo izkonkurēs un pēc tam pašu izmetīs no komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-17 08:08, pirms 11 gadiem
pipars555 rakstīja: Batons raustās,ka Magnusens viņam aizbrauks pa priekšu,vai tad Batons kādu ir apdzinis?Bail,ka jaunais šamo izkonkurēs un pēc tam pašu izmetīs no komandas.
Batons tikai māk riepas taupīt un uz kaut kādu cūcenīgu gonku vinnēt