Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Komandas boss: "Fetels šogad izcīnīs vairākas uzvaras"

Juris Grīns
Juris Grīns

Komandas boss: "Fetels šogad izcīnīs vairākas uzvaras"
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com

Četrkārtējais F1 pasaules čempions Sebastians Fetels šogad cīnīsies par pjedestāliem, pirmajām starta vietām un pat dažām uzvarām sacīkstēs, pārliecināts "Aston Martin" komandas vadītājs Otmars Šafnauers.

Savu pēdējo sezonu "Ferrari" sastāvā Fetels noslēdza vien 13. pozīcijā un neuzvarēja nevienā posmā, bet "Aston Martin" cer, ka vācu pilots šogad palīdzēs tai kļūt par trešo spēcīgāko komandu Konstruktoru kausā, uzreiz aiz "Mercedes" un "Red Bull".

"Gribam turpināt no tās vietas, kur palikām pagājušajā gadā," intervijā vācu "Auto Motor und Sport" sacīja Šafnauers. "Mums bija trešā ātrākā mašīna garajās distancēs, bet finišējām ceturtie, uzreiz aiz "McLaren". Mums vienkārši nepaveicās. Ja spēsim izcīnīt punktus regulāri, būsim trešie. Tas ir mūsu mērķis."

Fetelam šī būs pirmā sezona "Aston Martin" sastāvā, un viņam nebūs daudz laika, lai iepazītu šīs komandas mašīnas. Komanda nevar dot Fetelam iespēju pirms oficiālajiem testiem veikt izmēģinājuma braucienus ar vecāka modeļa auto.

"Mēs neesam liela komanda, un savus dzinējus un transmisijas īrējam, šīs detaļas nepieder mums un sezonas beigās tās ir jāatgriež," skaidro Šafnauers. "Tāpēc mums nav vecas vai braucamas mašīnas, ko viņam varētu iedot."

Neskatoties uz to, Šafnauers uzskata, ka Fetelam ir labas izredzes gaidāmajā sezonā: "Domāju, ka mēs ātri varēsim uzsākt cīņas par pjedestāliem. Ja viss nostrādās tā kā tas bija iepriekš Bahreinā un Turcijā, mums būtu jāspēj kādu reizi startēt no pirmās pozīcijas un būtu iespējas izcīnīt arī dažas uzvaras."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2021-02-16 18:22, pirms 3 gadiem
Konandai būs iespējas izcīnīt dažas uzvaras. Fetels izcīnīs vairākas uzvaras

     [+] [-]

, 2021-02-16 21:29, pirms 3 gadiem
Fetels diezgan sen izcīnija savas pēdējās uzvaras. Vairāk nebūs.