Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers: "Alonso un Raikonena kombinācija ir sprādzienbīstama"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šūmahers: "Alonso un Raikonena kombinācija ir sprādzienbīstama"
Mihaels Šūmahers
Foto: Digitale/Scanpix

"Ferrari" komanda ir izvēlējusies potenciāli bīstamu pilotu sastāvu 2014. gada F1 sezonai, uzskata Mihaels Šūmahers, kurš šīs vienības sastāvā savulaik izcīnīja piecus čempiona titulus. Arī cits bijušais čempions Alēns Prosts ir pārliecināts, ka agri vai vēlu "Ferrari" iekšienē sāksies problēmas.

Kā zināms, 2014. gadā "Ferrari" komandu pārstāvēs divi pasaules čempioni - Fernando Alonso un Kimi Raikonens.

"Līdzjutējiem šis būs īsts sprādziens - piloti, kas sastādīs spēcīgu konkurenci," vācu laikrakstam "Bild" atzīst Šūmahers. "Būs aizraujoši skatīties. Tomēr Fernando un Kimi vienā komandā, tas izklausās pēc sprādzienbīstama sajaukuma."

Arī bijušais šīs komandas braucējs Alēns Prosts uzskata, ka divu tik spēcīgu pilotu nokļūšana vienā komandā ir risks.

"No līdzjutēju viedokļa, tas pat ir labi, ka vienā komandā brauc divi pirmie numuri," franču televīzijai stāsta Prosts. "Domāju, ka tas ir lēmums, kas tika pieņemts dēļ spriedzes, kas šogad acīm redzami valda starp Fernando un "Ferrari" komandu. Tagad viņš vairs netiks uzskatīts par pirmo numuru, vismaz ne sākotnēji, tomēr es neesmu pārliecināts vai Stefano Domenikali ir tik spējīgs kā Žans Tods vai Ross Brauns, lai tiktu galā ar gaidāmajām situācijām. Itālijas prese uzliek lielu spiedienu, tādēļ domāju, ka agri vai vēlu sāksies problēmas."

Pirms Raikonens pievienojās "Ferrari", arī "McLaren" vadītājs Martins Vitmāršs neizslēdza iespēju, ka varētu nolīgt Raikonenu.

"Nespēju iztēloties, ka viņi kopā būs laimīgi," jauno "Ferrari" sastāvu somu laikrakstam "Turun Sanomat" komentē Vitmāršs. "Kimi nekad nav interesējis, kas brauc ar otru mašīnu, taču Fernando ar to varētu nebūt mierā. Protams, viņi abi ir vieni no labākajiem braucējiem Formulā 1, līdz ar to sastāvs "Ferrari" būs spēcīgs, taču tas arī var nostādīt komandu sarežģītā situācijā."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2013-09-14 09:01, pirms 11 gadiem
Es redzu tikai vienu spēcīgu braucēju un tas ir Raikonens. Otru redzu tikai kā intrigu vērpēju un pļūtīzeri.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-14 09:14, pirms 11 gadiem
sveiks rakstīja: Es redzu tikai vienu spēcīgu braucēju un tas ir Raikonens. Otru redzu tikai kā intrigu vērpēju un pļūtīzeri.
tā var pateikt tikai pilnīgs auns.
Sāc tagad pārskaitīt tās Alonso intrigas, izgājienus, kuri ir īpaši atšķirīgāki no pārējo top pilotu gājieniem?
un neatzīt Alonso par spēcīgu pilotu- čali, tev ir jāmācās muldēt, citādi pēc maza bērna izgājieniem izskatās.

     [+] [-]

, 2013-09-14 09:36, pirms 11 gadiem
Vitmāršs :,,Nespēju iztēloties,ka kopa viņi būs laimīgi,, .Ko viņš ar to domāja ? Bet ja nopietni tad Šumim taisnība.

     [+] [-]

, 2013-09-14 09:53, pirms 11 gadiem
Jebkurā gadījumā nekad nebūtu spējis iedomāties, ka Ferrari kādreiz atkāpsies no pirmā un otrā numura stratēģijas un paņems divus top pilotus.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-14 10:29, pirms 11 gadiem
Raikonens savulaik bija labs 2. Nr Massam.

     [+] [-]

, 2013-09-14 10:46, pirms 11 gadiem
ka tika tad nesaksies kurs bus pirmais un kur otrais pilots, jo abi jau pirmie nebus.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-14 11:41, pirms 11 gadiem
aj...cik var runaat vienu un to pashu...tipa Ferrari neapzinaas situaacijas buutiibu...Raiko liigumu piedaavaaja ne jau kaa 1nr.,bet kaa 2nr.kas paliidzees Alo cuiniities par titulu un konst.kausu...Sanders kaa Alo sponsors maksaas algu arii Raiko...
p.s kaa jau agraak teicu...man Kimii ir labs pazinja...briinos,ka vinju 1x Vriigas krogaa neatpazina

  +1 [+] [-]

, 2013-09-14 17:30, pirms 11 gadiem
Sprāgt jau var tikai Alfonso, to arī novēlu!!! Kimi jau vienreiz aizgāja - ja nevajag, tad nevajag

     [+] [-]

, 2013-09-19 12:30, pirms 11 gadiem
Nedomāju, ka šis pilotu duets būs sprādzienbīstamāks par Alonso-Hamiltonu vai Sennu-Prostu. Raikonens ir saldētu asiņu īpašnieks, tāpēc viņam būs pilnīgi vienalga, kas sēž otrā mašīnā. Tāpat viņš ir pasaules čempions, kurš F1 ir izēdis vairākus vagonus ar sāli. Līdz ar to Alonso būs vieglāk samierināties, ka viņam spēcīgu iekšējo konkurenci sastāda jau panākumus guvis braucējs, nevis debitants, kā tas bija Hamiltona gadījumā. Visas kārtis ir tieši komandas rokās. Ja pret abiem pilotiem būs vienāda attieksme, tad nekādu sprādzienu nebūs. Bet, ja ik pa laikam vienam pilotam boksos lēni sāks riteņi skrūvēties, vai regulāri kaut kas autiņam atlūzīs, tad kašķis ir neizbēgams.

     [+] [-]

, 2013-09-19 15:13, pirms 11 gadiem
Viss beigsies ar to,ka Ferrari pēc nākamās sezonas lauzīs līgumu ar Alonso atceramies 2007 gada sezonu