Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rasels varētu pievienoties "Red Bull" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

Rasels varētu pievienoties "Red Bull" komandai
Valteri Botass un Džordžs Rasels. Foto: Motorsport.com

Neskatoties uz pamatīgajām baumām par Džordža Rasela pievienošanos "Mercedes" komandai nākamajā "Formula 1" sezonā, pats sportists paziņojis, ka, iespējams, varētu kļūt par "Red Bull" komandas pilotu.

Vairāki respektabli mediji un F1 žurnālisti nesen publiski pauda, ka šonedēļ Lielbritānijas posma laikā "Mercedes" paziņos par Valteri Botasa nomaiņu ar Raselu no 2022. gada sezonas. Rasels apgalvo, ka tā nav taisnība.

"Es noslēdzu līgumu ar "Mercedes" pirms pieciem vai sešiem gadiem, tā ir taisnība, un visi zina, ka viņi mani pieskata," saka britu sportists. "Bet, kas attiecas uz manu vietu nākamajā sezonā, nekas vēl nav izlemts vai parakstīts, un Silverstounā nekas netiks paziņots. Daru jums to zināmu."

Ar interesantiem izteikumiem šonedēļ nāca klajā "Red Bull" pilotu programmas vadītājs Helmuts Marko, apgalvojot, ka labprāt apsvērtu Rasela kandidatūru nākamajai sezonai. Tiesa, viņš atzina, ka diez vai "Mercedes" pieļautu Rasela pārvilināšanu pie viņiem.

"Rasels pavisam noteikti ir apsvēršanas vērts, ņemot vērā, kādu sniegumu viņš pašlaik rāda "Williams" komandā," neslēpa Marko. "Vienīgā nianse ir tāda, ka tā ir utopija, jo, ja "Mercedes" viņu palaistu vaļā, tas būtu tāds gājiens, ko es godīgi sakot nespēju iztēloties."

Ņemot vērā, ka Serhio Peress pie līguma uz nākamo gadu vēl nav ticis, teorētiski Raselam būtu vieta "Red Bull" komandā. Arī viņš pats nenoliedz, ka šajā komandā tiešām varētu startēt.

"Es vienmēr visas attiecības cenšos saglabāt atklātas," viņš komentē. "Es neesmu no tiem, kuriem patīk aizcirst durvis. Ja kāds mani uzaicinātu uz sarunu, es neatteiktu. Nekad nevar zināt, kas notiks nākotnē."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...
The fastest and most complete Formula 1 news blog!

Kurā komandā Rasels startēs 2022. gadā?

  • 25

  • 126

  • 20


     [+] [-]

, 2021-07-14 12:41, pirms 3 gadiem
Tik pat liela iespēja ka viņš beigs karjeru, nu kā var tādus virsrakstus cept augšā.

neslēpa Marko. "Vienīgā nianse ir tāda, ka tā ir utopija, jo, ja "Mercedes" viņu palaistu vaļā, tas būtu tāds gājiens, ko es godīgi sakot nespēju iztēloties."

     [+] [-]

, 2021-07-14 14:52, pirms 3 gadiem
Virsraksts riktīgs clickbait