Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens sadursmē vaino Peresu

Juris Grīns
Juris Grīns

Raikonens sadursmē vaino Peresu
Raikonens cīnās ar Luisu Hamiltonu
Foto: Digitale/Scanpix

Kimi Raikonens ir pārliecināts, ka šodien Ķīnas GP notikušajā sadursmē starp viņu un Serhio Peresu vainojams ir meksikānis, nevis viņš.

Raikonens aiz Peresa nokļuva pēc tam, kad bija veicis savu pirmo no trim pitstopiem. Piektajā un sestajā līkumā "Lotus" pilots uzsāka apdzīšanu, tomēr "McLaren" braucējs, kurš boksos vēl nebija pabijis, neatstāja Raikonenam vietu un soms bija spiests izbraukt no trases, kā arī ietriekties sava konkurenta aizmugurē.

"Man bija labāks ātrums izejā no līkuma un cerēju, ka viņš man atstās pietiekami daudz vietas, taču tā vietā izgrūda no trases," pēc finiša paskaidroja Raikonens. "Mēģināju no viņa izvairīties, izbraucu zālienā un pēc tam uzbraucu uz trases apmales. Šī apmale mani izglāba, tomēr nespēju strauji nobremzēt un ietriecos viņam aizmugurē. Nezinu, vai viņš mani neredzēja vai kas notika, taču man nebija iespējas no viņa izvairīties."

Par spīti bojājumiem, Raikonens turpināja visu sacīksti braukt ar to pašu mašīnas priekšējo antispārnu un finišēja otrajā vietā.

"Es gribēju to nomainīt," atklāj 2007. gada F1 čempions. "Komanda laikam papētīja antispārnu un saprata, ka tā nomaiņa varētu aizņemt pārāk daudz laika. Nezinu, bet mašīna joprojām gāja labi. Es biju pārsteigts, ka pēc tik spēcīga trieciena bija tik nelieli bojājumi. Izbrīna arī tas, ka turpinājumā neradās citas problēmas, ja neskaita nedaudz sliktu mašīnas pagriežamību, kas savukārt atsaucās uz priekšējo riepu nodilumu."

Pēc trim F1 posmiem Raikonens pasaules čempionātā ir otrajā vietā, tikai trīs punktus zaudējot "Red Bull" pilotam Sebastianam Fetelam.

Izmantotie resursi:
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

Slēpts komentārs: tomssk8

  +2 [+] [-]

, 2013-04-14 15:27, pirms 11 gadiem
pareizi jau vinš saka, varbūt ka viņa ātrums būtu bijis lielāks ja nesaplēstu purnu. Ja tā, tad tas viņam liedza būt par uzvarētāju.

     [+] [-]

, 2013-04-14 15:29, pirms 11 gadiem
Izlasi rakstu pirms skrien komentet...
tomssk8 rakstīja: Apmale ir ta, kas tiek vainota.

     [+] [-]

, 2013-04-14 15:31, pirms 11 gadiem
besii arā tas perezs! Raikonenam viņš paņem un pabrauc priekšā bet Fetelu palaida itkā tiktu rādīti zilie karogi trasē! Pilnībā nobrauca no trajektorijas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-04-14 17:04, pirms 11 gadiem
Domāju ar braucienu cauri boksiem bija jāsoda. Raikonens bija jau vairāk kā pusei ticis garām, un tad bremzēja lai vispār neaizlidotu. Nākamā reizē sodīs, ja, protams, tas atkārtosies.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +1 [+] [-]

, 2013-04-14 18:03, pirms 11 gadiem
Prese kā vienmēr uzdevumu augstumos, no mušas uzpūš ziloni, jeb pilota teikto pagriež kā pašiem patīk! Kimi neko neteica par to kurš vainīgs, vienkārši viņam uzdeva jautājumu par šo epizodi, tad nu viņš arī atbildēja.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-14 18:14, pirms 11 gadiem
peresam prasijaas sodinjsh kaa webberam ... redzeeja vins kimi, zinaaja kur vins ir un gribeja izsist, ko gandriz ari izdarija un tikai un vienigi kimi reakcijas delj palika trasee, nevis abi izlidoja..

neesmu kimi fans

     [+] [-]

, 2013-04-14 18:44, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Sliktam dejotājam daudz kas traucē. Agrāk vajadzēja nesties pa galvu pa kaklu, dedzinot vienu dzinēju pēc otra, bet vainīgs jau allaž bija dzinējs
Tu laikam gūsti baudi no tā, ka jāieraksta kāds komentārs katru ziņu sadaļā?!

     [+] [-]

, 2013-04-15 08:50, pirms 11 gadiem
GO KIMI!!! ';

     [+] [-]

, 2013-04-15 13:15, pirms 11 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: pareizi jau vinš saka, varbūt ka viņa ātrums būtu bijis lielāks ja nesaplēstu purnu. Ja tā, tad tas viņam liedza būt par uzvarētāju.
Alonso bija pārāk tālu priekšā, diez vai būtu panācis viņu.

     [+] [-]

, 2013-04-17 15:20, pirms 11 gadiem
Tas Raikonens ir dau**, neredzu itin nemaz peresa vainu, brauca pa racing line un viss. Pats vainiigs lien kur nevajag. Peresam vajadzeeja noraut pa meemiem taas aunapieres priekshaa. Kaa kaads pret vinju izdara asaaku manevru taa--- visi ir stulbeņi. Un neviens nemaak braukt tikai vinsh.