Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" vadītājs: "Šobrīd neesam gatavi uzvarēt"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" vadītājs: "Šobrīd neesam gatavi uzvarēt"
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Līdzīgi kā "Mercedes" komanda, arī "Ferrari" paziņojusi, ka tās jaunais F1 modelis šobrīd vēl nav tik ātrs, lai ar to varētu cīnīties par uzvarām.

Testos Barselonā un Bahreinā "Ferrari F1-75" sevi parādīja no labākās puses. Spēkrats šķita ne vien ātrs, bet arī izturīgs, turklāt tam bija samērā maz novērojama "peldēšanas" problēma. Neskatoties uz visu, komandas boss Matija Binoto izskatās skeptiski.

"Es nevaru spriest par citiem, bet ļoti labi varam novērtēt sevi, un es nedomāju, ka šobrīd mēs esam gatavi sevi saukt par uzvarētājiem," viņš sacīja. "Manuprāt, gan "Red Bull", gan "Mercedes" mašīnas ir ļoti spēcīgas un ātras, un arī kā komandas tās ir ļoti stipras. Vēl pēdējā testu dienā "Red Bull" demonstrēja uzlabojumus, kas pierāda un parāda, cik spēcīgi viņi ir mašīnas attīstīšanā, un tam ir kritiska nozīme starp šo brīdi un pirmajām sacīkstēm. Varbūt arī "Mercedes" būs izdevies uzlabot mašīnu vēl vairāk. Līdz ar to viņi ir ļoti stipri, ļoti ātri, bet es ceru, ka mēs būsim autsaideru statusā un kaut kā varēsim ar viņiem cīnīties. Tas no mūsu puses būtu lieliski."

Lai gan Binoto izteikumi ir pieticīgi attiecībā uz "Ferrari" izredzēm, komandas pilots Šarls Leklērs atzinis, ka tik labu pirmssezonu līdz šim savā F1 braucēja karjerā nav pieredzējis.

"Šogad gatavošanās jaunajai sezonai pavisam noteikti bijusi nevainojamāka nekā visās citās sezonās, kas man bijušas," saka Leklērs. "Nebija lielu tehnisku problēmu, lai gan tik jaunā projektā vienmēr šķiet, ka priekšā būs kādi šķēršļi. "Peldēšana" vēl ir problēma pie noteiktiem apstākļiem, bet citādi viss noritēja gludi, un mēs spējām progresēt."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

  +2 [+] [-]

, 2022-03-15 17:59, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka pirmajā posmā neviens neuzvarēs, jo vismaz patreiz ne Ferrari, ne Mercedes, ne Red Bull neesot gatavi izcīnīt uzvaru

 -13 [+] [-]

, 2022-03-15 18:07, pirms 3 gadiem
Mikslis starp taktiskām spēlēm un objektīvu nepārliecinātību, jo nevar jau zināt, cik labs būs auto pret konkurentu sagatavotajiem.

     [+] [-]

, 2022-03-15 19:29, pirms 3 gadiem
😂😂😂Uzvar hass, 2.wiliams 3.cunoda

  +1 [+] [-]

, 2022-03-15 23:16, pirms 3 gadiem
Jā, nu interesanti, kas paņems pirmo posmu, ja reiz top3 komandas nav gatavas cīnīties par uzvaru?

     [+] [-]

, 2022-03-15 23:48, pirms 3 gadiem
Neviens nav gatavs cīnīties par uzvaru. Tad jau Haas ņem !