Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso pārcietis operāciju, policija izskaidro notikušā apstākļus

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso pārcietis operāciju, policija izskaidro notikušā apstākļus
Fernando Alonso. Foto: Renault F1 Team

Spāņu autosportists Fernando Alonso, pēc ceturtdien piedzīvotā satiksmes negadījuma, jau pārcietis žokļa operāciju un sola būt fiziskā gatavībā startēt "Formula 1" čempionāta pirmajā posmā. Tikmēr policija izskaidrojusi, kā notika negadījums, kurā mašīna sadūrās ar tobrīd velotreniņu aizvadošo "Alpine" komandas pilotu.

Vietējā policija skaidro, ka negadījums noticis īsi pirms plkst. 14:00 Šveices pilsētā Lugano. 42 gadus veca sieviete tobrīd veikusi kreiso pagriezienu, lai nokļūtu "Lidl" lielveikala stāvlaukumā, kad mašīnai no labās puses uztriecās Alonso, kurš tobrīd braucis garām stāvošu spēkratu rindai.

Jau ziņots, ka sportists tika nogādāts tuvējā slimnīcā, kur viņam konstatēts augšžokļa lūzums, bet vēlāk pārvests uz Berni, kur strādā attiecīgās jomas speciālisti. Šobrīd Alonso jau veikta koriģējošā operācija, kas aizritējusi veiksmīgi.

"Turpmākās 48 stundas Fernando paliks slimnīcā uz novērošanu," pēc operācijas ziņoja viņa komanda. "Vairākas dienas vajadzēs pilnvērtīgi atpūsties, bet uzreiz pēc tam viņš varēs atsākt treniņus. Paredzam, ka Fernando varēs pilnībā turpināt gatavošanos jaunajai sezonai."

Tas nozīmē, ka šobrīd ir kliedētas runas par Alonso iespējamo nespēju startēt F1 pasaules čempionāta pirmajā posmā, kas marta otrajā pusē notiks Bahreinā. Tāpat, acīm redzot, netiks būtiski ietekmēti arī pirms tam plānotie fiziskie treniņi. Arī pats sportists apstiprinājis, ka jūtas labi.

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-13 07:38, pirms 3 gadiem
Ne ar ko nav labāks par Latvijas videji statistisko riteņbraucēju kas domā ka viņiem viss atļauts un visur priekšroka

     [+] [-]

, 2021-02-13 09:51, pirms 3 gadiem
Taatad 42 gadus veca sieviete automashiinaa ir velotreninju aizvadosha "Alpine" komandas pilote???

Autoram labs diileris...

     [+] [-]

, 2021-02-13 11:09, pirms 3 gadiem
pūce rakstīja: Ne ar ko nav labāks par Latvijas videji statistisko riteņbraucēju kas domā ka viņiem viss atļauts un visur priekšroka
Šveicē riteņbraucēji ir svētās govis, pie tam, noteikumos ir ierakstīts, ka velosipēdists ir pilnvērtīgs satiksmes dalībnieks, jo viņiem ir aizliegts braukt pa trotuāru! Nevis kā Latvijā, kur visi mizo pa trotuāriem, pretējā virzienā pa ielām, utt.
Nu Šveicē tas ir ļoti liels retums, tomēr pēdējā laikā daudzi velosipēdisti/sportisti cieš avārijās, jo daudzi iebraucēji nemaz nezina, ka ir tādi velosipēdisti.
Un takš rakstīts, ka taisīja kreiso pagriezienu, tātad nepārliecinājās par drošību, un gāza laukā.
p.s. gājēji gan ir nolikti pie vietas - pāri ielai var sākt špagot tikai tad, kad autovadītājs ir apstājies, gājējs ir pārliecinājies par iespēju droši šķersot, un tikai tad var iet pāri ielai. Sadursmes gadījumā ir abpusēja vaina.