Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vairāki piloti pēc F1 sacīkstēm Austrijā saņēmuši sodus

Juris Grīns
Juris Grīns

Vairāki piloti pēc F1 sacīkstēm Austrijā saņēmuši sodus
Foto: Motorsport.com

Laika sodi par trases limitu neievērošanu pēc Austrijas "Grand Prix" finiša piešķirti četriem pilotiem, savukārt vadošie trīs braucēji saņēmuši nosacītus naudas sodus par reglamenta pārkāpšanu no to pārstāvēto komandu puses.

"Red Bull Ring" trasē tiesneši jau sacīkstē un pirms tam notikušajās sesijās daudzkārt brīdināja braucējus par to, ka tie pārkāpj trases robežas, ko iezīmē baltās līnijas. Vairākus šāda veida pārkāpumus izskatīja arī pēc finiša.

Tā rezultātā piecu sekunžu sodu piešķirti Lando Norisam ("McLaren"), Gvanju Žou ("Alfa Romeo"), Pjēram Gaslī ("AlphaTauri") un Sebastianam Fetelam ("Aston Martin"). Piešķirtie laika sodi gan neietekmē šo pilotu izcīnītās vietas sacīkstē. Punktus no viņiem guva tikai Noriss, kurš finišēja septītais. Tāpat šī četrotne tikusi pie viena soda punkta superlicencē.

Pēc finiša pie tiesnešiem tika izsaukti arī trīs ātrākie šo sacensību braucēji - Šarls Leklērs, Makss Verstapens un Lūiss Hamiltons. Tika pārkāpti dalībnieku parka noteikumi, kad sportistu fizioterapeiti pie saviem pilotiem ieradās ātrāk par atļauto laiku, tādā veidā ignorējot drošības prasības. Katram piešķirts nosacīts desmit tūkstošu eiro sods, kas stāsies spēkā, ja šāda veida pārkāpumi vēlreiz atkārtosies.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...