Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens startēs virtuālajās Lemānas 24 stundu sacīkstēs

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens startēs virtuālajās Lemānas 24 stundu sacīkstēs
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Jau šonedēļ atkal darbībā būs vērojams 2021. gada F1 pasaules čempions Makss Verstapens, kurš "Redline" komandas sastāvā pieteikts dalībai virtuālajās Lemānas 24 stundu sacīkstēs. Holandietis būs šo sacensību lielākā zvaigzne, bet cīņā ar viņu dosies arī citi pasaulē labi zināmi autosportisti.

Leģendārās diennakts sacensības virtuālajā versijā tiks aizvadītas 15. un 16. janvārī, bet katrā komandā startēs pa diviem profesionāliem autosportistiem un diviem datorspēļu meistariem. Kopā ar Verstapenu vienu mašīnu dalīs "IndyCar" pilots un divkārtējais Makao "Grand Prix" uzvarētājs Felikss Rozenkvists, kā arī profesionālie simulāciju braucēji Makss Beneke un Atce Herkofs. Savukārt ar otru "Redline" mašīnu startēs "Formula E" pilots Olivers Roulendss un "Formula 2" čempionātā startējošais Felipe Drugovičs, kā arī Džefrijs Rītvelds un Mihals Smidls.

Interesanti, ka Verstapens LMP klasē sacentīsies ne tikai pret "Mercedes" vienību, kurā no autosportistiem brauks Danijs Džunkadella un Ross Ganns, bet arī "Red Bull" pieteikto komandu, kurā startēs Kūpers Vebsters un Norberts Kiss.

Tāpat uz starta izies tādas vienības kā "Alpine", "Williams", "Rebellion" un citas, bet starp braucējiem būs arī Luī Deletrass, Beiske Visere, Memo Rohass, Serhio Sete Kamara un arī 2021. gada "IndyCar" čempions Alekss Palou, kurš kopā ar Luku Brovningu pārstāvēs "Fordzilla". Tikmēr īpašo viesu komandā LMP klasē startēs veterāns Huans Pablo Montoija ar savu dēlu Sebastianu Montoiju, kurš savas autosportista gaitas uzsācis nesen.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...