Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

F1 čempions Verstapens vienojas par ekskluzīvu sadarbību ar "Viaplay"

F1 čempions Verstapens vienojas par ekskluzīvu sadarbību ar "Viaplay"
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Viens no pašreiz dominējošajiem Formula 1 pilotiem, Nīderlandi pārstāvošais braucējs Makss Verstapens un straumēšanas platforma “Viaplay” vienojušies par vairāku gadu sadarbību, kuras ietvaros superzvaigzne iekļauta ekskluzīva satura veidošanā, tostarp veidojot dokumentālas pārraides, lai atklātu sacensību grūtākos trašu iekarošanas noslēpumus, kā arī aizraujošu informāciju par savu dzīvi, nerimstošā sporta spiediena apstākļos. Verstapnes kļūs arī par “Viaplay” vēstnieku dažādos tirgos, kur straumēšanas platforma nodrošinājusi tiesības demonstrēt Formula 1 sacensības.

Jau 2021. gada decembrī Makss Verstapens no komandas “Red Bull Racing” iegāja vēsturē kā pirmais Nīderlandi pārstāvošais pilots, kurš uzvarējis Formula 1 pasaules čempionātā. Tituls nodrošina strauju karjeras kāpumu 24 gadus vecumā, kļūstot par Formula 1 visu laiku jaunāko pilotu un sacensību uzvarētāju, kā arī saņemot Nīderlandes gada sportista titulu.

Pateicoties milzīgam skaitam kaislīgu atbalstītāju, martā Verstapens sāks sava titula aizstāvēšanu. Visas sacīkstes no jaunās Formula 1 sezonas, tostarp Nīderlandes Grand Prix no slavenās piejūras trases Zandvortā, tiks pārraidītes tiešraidē vietnē “Viaplay” gan Nīderlandē, gan visās Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs. No 2023. gada “Viaplay” uzsāks translēt Formula 1 sacensības arī Polijā.

Turklāt Joss Verstapens (Jos Verstappen), kurš ir Maksa tēvs un slavens bijušais braucējs ar 106 Grand Prix startiem, pievienosies “Viaplay” starptautiskajai Formula 1 analītiķu komandai.

Makss Verstapens: “Es ļoti gaidu šo aizraujošo sadarbību ar “Viaplay”, jo mūsu ambīcijas – būt labākajiem savā jomā – pilnībā sakrīt. Būs lieliski strādāt ar “Viaplay” profesionālajiem reportieriem, piemēram, Deividu Kulthardu (David Coulthard) , Miku Hakinenu (Mika Häkkinen) un Tomu Kristensenu (Tom Kristensen). Esmu pārliecināts, ka viņu pieredze kā kādreizējiem labākajiem pilotiem būs liela priekšrocība. “Viaplay” būs pilnīgs jaunums Nīderlandes skatītājiem, taču jāņem vērā, ka straumēšanas platforma jau ir guvusi atzinību starptautiskā mērogā. Tas ir lieliski, ka arī es piedalīšos ar unikālu saturu, ko radīsim kopā, lai sniegtu faniem daudz interesantu informāciju.’’

Anderss Jensens (Anders Jensen), “NENT Group” prezidents un izpilddirektors: “Makss Verstapens un “Viaplay” ir ideāli piemēroti viens otram. Mēs esam pasaules līderi sporta straumēšanas jomā, lai nodrošinātu vairāk nekā 100 000 stundu tiešraides katru gadu, piedāvājot lielisku pārraides tiesību portfeli, savukārt Maksa lieliskās prasmes un darbs ir rezultējies ar to, ka viņš ir viens no 34 top braucējiem pasaulē. Mēs esam gatavi paātrināties vēl vairāk, tāpēc ceram uz ciešu un veiksmīgu sadarbību ar šo talantīgo un harizmātisko superzvaigzni.

Pīters Norrelunds, ‘NENT Group” galvenais sporta programmu direktors: “Sadarbība ar Maksu Verstapenu parāda mūsu apņemšanās spēku Formulā 1. “Viaplay” atspoguļos šo fantastisko sporta veidu ar jaunu pieeju, kāds līdz šim vēl nav bijis, tostarp vairāk studijām, vadītāju piekļuvi un talantiem tiešajā ēterā, tostarp Miku Hakinenu, Deividu Kulthardu un Tomu Kristensenu. Pievienojot ekskluzīvu saturu ar Maksi, skatītājiem būs iespēja sekot līdzi notikumiem visātrākajās sacensībām pasaulē.’’

Straumēšanas platforma “Viaplay” turpina attīstīties un sāks darbu Nīderlandē jau 2022. gada 1. martā, piedāvājot unikālas augstākās kvalitātes sporta tiešraides, “Viaplay Originals” starptautiskās filmas un seriālus, kā arī bērnu satura apvienojumu. Līdztekus Formulai 1, “Viaplay” būs Nīderlandes mājvieta Bundeslīgai, PDC šautriņu čempionātam un citām spēlēm, bet Premjerlīgas spēles skatītājiem būs pieejamas no augusta.


, 2022-01-12 16:58, pirms 3 gadiem
Kungsdies. Tik sūdīgs preses relīzes tulkojums sen nebija redzēts.
Foto: Motorsport.com

F1 čempionāta īpašnieki noslēdz miljards dolāru vērtu līgumu

F1 pasaules čempionāt noslēdzis līgumu uz desmit gadiem ar luksusa preču ražotāju apvienību LVMH, bet kontrakta vērtība tiek lēsta viena miljarda ASV dolāru (USD) apmērā.
Franko Kolapinto. Foto: Motorsport.com

Kolapinto radītās ažiotāžas iespaidā Argentīna strādā pie F1 posma rīkošanas

Pēc milzīgās ažiotāžas, ko autosportists Franko Kolapinto radījis savā dzimtenē, Argentīna uzsākusi darbu pie F1 čempionāta posma sarīkošanas.
Mihaels Šūmahers. Foto: Motorsport.com
5

Medijs: Mihaels Šūmahers apmeklējis savas meitas kāzas

Tiek ziņots, ka septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers pirmo reizi kopš piedzīvotā negadījuma izgājis sabiedrībā, apmeklējot savas meitas kāzas, kas notika Spānijā.