Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Skandalozajam Mazepinam draud iesaukšana armijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Skandalozajam Mazepinam draud iesaukšana armijā
Ņikita Mazepins. Foto: Haas F1 Team

Ņikitam Mazepinam varētu nākties ņemt "Formula 1" karjeras pārtraukumu, jo tuvākajā nākotnē viņam draud iesaukšana Krievijas armijā.

Krievijā visiem vīriešiem vecumā no 18 līdz 27 gadiem ir obligāta prasība iziet 12 mēnešus ilgu militāro dienestu. Mazepinam šobrīd ir 22 gadi un līdz ar to viņam varētu nākties vienu sezonu izlaist. "Haas" komandas debitantam šogad plānota dalība 23 sacīkstēs, nākamo gadu laikā sacīkšu skaits diez vai kļūs mazāks, un regulāra militāro treniņnometņu apmeklēšana visticamāk nebūtu savienojama ar autosportista karjeru.

"Ņikitam ir 23 sacīkstes sezonā, un viņi ir pateikuši, ka viņam ir jāiet armijā," starptautiskā ekonomiskā foruma laikā Sanktpēterburgā sacīja pilota tēvs, krievu miljardieris Dmitrijs Mazepins. "Viņi teica, ka Ņikitam regulāri būs jādodas uz treniņnometnēm un nekādi izņēmumi netiks pieļauti. Viņam katru otro nedēļas nogali ir sacīkstes. Kā gan viņš to varēs izdarīt?"

Neiet dienestā Krievijā drīkst tikai lauku ārsti un skolotāji, vīrieši, kuriem ir bērns, kas jaunāks par trim gadiem, kā arī pilna laika studenti, kuriem civilajā augstskolā viens no priekšmetiem bijusi militārā izglītība. Mazepins neatbilst nevienam no šiem kritērijiem.

Tikmēr pagājušajā posmā sportists atkal lika par sevi runāt, šoreiz veicot agresīvu apdzīšanas manevru pret komandas biedru Miku Šūmaheru.

"Kas, pie velna, tas bija?" pa radio sašutis vaicāja Šūmahers. "Nopietni, vai viņš cenšas mūs nogalināt?"

"Haas" komandas boss Ginters Steiners jau pavēstījis, ka visas nesaskaņas ir nolīdzinātas un vienam pret otru pilotiem pretenziju nav.

Izmantotie resursi:
GRAND PRIX 247 | F1 news all the time

  +4 [+] [-]

, 2021-06-08 19:01, pirms 3 gadiem
Ne tikai dēlam draud lielas problēmas, bet arī viņa tēvam, jo Kremlis veic izmeklēšanu pret viņu, kā par iespējamo BLR opozīcijas TV kanāla ''NEXTA'' galveno sponsoru.

     [+] [-]

, 2021-06-08 19:11, pirms 3 gadiem
Krievija iesauc armijā visus opozīcijas atbalstītajus, armija ir sava veida ieslodzījums lai neskraida pa mītiņiem un nevārsta muti!

Ieteiktu nopirkt uzturēšanās atļauju kādā citā valstī! Gan jau līdzekļi atļauj, arī tēvs nav trūkumcietējs.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-08 20:41, pirms 3 gadiem
Nekas cits neatliek kā šīs sezonas laikā "uzcept" sīko ar kādu dāmu...

     [+] [-]

, 2021-06-08 22:14, pirms 3 gadiem
Var jau Ņikitu apsveikt ar jaundzimušo Mazepinu😊

     [+] [-]

, 2021-06-08 23:30, pirms 3 gadiem
Galvenais, ka iesaukums armijā nāk tieši pēc tam, kad atklājās, ka fateris sponsorē nextu. Sakritība? A pirms tam- no 18-22 gadiem kāpēc neiesauca!? Patiesībā viss šitais ir daļa no opozīcijas politiskās vajāšanas, kas izvērsta Krievijā pēc Navalnija aresta.

     [+] [-]

, 2021-06-09 06:32, pirms 3 gadiem
Patiikama zinja!Vataniem nav vietas F1!

     [+] [-]

, 2021-06-09 06:58, pirms 3 gadiem
Vai tad Malkinu . Ovečkinu ar iesauca tajā skolā?