Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" prezentē līdz šim jaudīgāko F1 drošības mašīnu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" prezentē līdz šim jaudīgāko F1 drošības mašīnu
Foto: Mercedes

Gaidāmajā "Formula 1" sezonā tiks izmantota jauna "Mercedes" drošības mašīna, kā arī mediķu automobilis, kas šodien tika parādīti plašākai publikai.

Pusē no sezonas posmiem aizvien tiks izmantots "Aston Martin Vintage" drošības auto, savukārt pārējos posmos gatavībā būs jaunais "Mercedes-AMG GT Black Series". Pēc Vācijas autoražotāja vārdiem, tas ir jaudīgākais "GT Black" sērijas modelis, kas līdz šim izgatavots. Savukārt mašīnas pilots būs Bernds Mailenders, kurš šos pienākumus pilda jau daudzus gadus.

"Man jau daudzas reizes bijusi iespēja testēt šo mašīnu un esmu ārkārtīgi pārsteigts, cik ļoti tā ir līdzīga īstai sacīkšu mašīnai," stāsta Mailenders. "Jau iepriekšējais GT R automobilis bija ārkārtīgi augstā līmenī, bet šis ir vēl lielu soli priekšā. Tas, ka mana darba vieta var būt šāda, ir kā sapņa piepildījums."

Līdz šim drošības mašīnai bākugunis bija uz jumta, bet tagad drošības gaismas signāli iestrādāti priekšējā vējstiklā un aizmugurējā spoilerī.

Tāpat pusē no gaidāmās sezonas mediķu auto būs "Aston Martin DBX", kamēr šodien prezentēts jaunais "Mercedes GT 63 S 4Matic+", kas tiks izmantots pārējos posmos. "Mercedes" atzīst, ka arī šis esot visjaudīgākais no attiecīgās sērijas modeļiem, kas līdz šim uzražots.

     [+] [-]

, 2022-03-08 22:16, pirms 3 gadiem
Domāju, ka čigāni būs šiem vienu okupantu tanku notirgojuši