Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs uzstādījis sezonas mērķi - piecas F1 uzvaras

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs uzstādījis sezonas mērķi - piecas F1 uzvaras
Šarls Leklērs. Foto: Erik Junius

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs ir pārliecināts, ka šosezon viņa komanda atkal spēs cīnīties par titulu. Sportists sev arī uzstādījis personīgo mērķi - izcīnīt piecas uzvaras.

"Piecas uzvaras būtu lieliski," viņš neslēpj savas ambīcijas intervijā franču kanālam "Canal+".

Pirmajos testos, kas notika Barselonā, "Ferrari" lika noprast, ka ir pieskaitāma favorītu komandām, gan Leklēram, gan Karlosam Sainsam demonstrējot labu sniegumu, turklāt tieši viņi kopā veica visvairāk apļus. Arī jaunā F1-75 modeļa gatavošanu "Ferrari" pērn sāka ātrāk nekā daudzas citas komandas.

"Pēdējie divi gadi mums bijuši sarežģīti," atzīst Leklērs. "Spiediens "Ferrari" komandā vienmēr ir liels, bet uz to mēs kā komanda esam reaģējuši un labi sagatavojušies jauno noteikumu ērai."

24 gadus vecais Leklērs uzvaras guvis jau iepriekš, bet tagad cer visas sezonas garumā spēt cīnīties par pirmo vietu čempionātā.

"Ja mēs parādīsim stabilu sniegumu, ar piecām uzvarām var pietikt, lai izcīnītu titulu," viņš saka. "Bahreinā gaidāmie testi būs ļoti svarīgi, lai sagatavotos pirmajam posmam. Joprojām esam piesardzīgi, jo nezinām, cik ātri esam, salīdzinot ar sāncenšiem. Tomēr mēs esam ļoti motivēti un gribam cīnīties augšgalā."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2022-03-08 16:19, pirms 3 gadiem
Bla bla blā.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-08 18:21, pirms 3 gadiem
Tukšas runas un ļoti ambiciozs mērķis, kas diemžēl nepiepildīsies. Jā, Ferrari ir progresējuši starpsezonā, bet šaubos, ka spēs izrādīt pretestību Meršiem un RB. Dažos posmos jā, bet cīņai par titulu ar to nepietiks! Pirmajos testos neviens nerādīja īsto spēku un ātrumu. Pirmais posms reālā sacīkšu režīmā daudz maz ieviesīs skaidrību par to, kas mūs šosezon sagaida - vai atkal Lūisa interesanta cīņa ar Max, vai tomēr kāds spēs iejaukties šo abu kungu cīņā!

     [+] [-]

, 2022-03-08 18:42, pirms 3 gadiem
Lai vispirms apsteidz Sainsu, un tad varēs par kaut ko vairāk sapņot.

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:07, pirms 3 gadiem
Neviens normāls cilvēks jau pēdejos 8 gadus neskatās F1, tapēc pilnībā vienalga! Kaut vai lai uzvar bomzis no ielas!

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:48, pirms 3 gadiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Lai vispirms apsteidz Sainsu, un tad varēs par kaut ko vairāk sapņot.
Uj, ka vienam sāp, ka Leklērs izpogāja Fetelu vienos vārtos

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:49, pirms 3 gadiem
Del_Narciso rakstīja: Tukšas runas un ļoti ambiciozs mērķis, kas diemžēl nepiepildīsies. Jā, Ferrari ir progresējuši starpsezonā, bet šaubos, ka spēs izrādīt pretestību Meršiem un RB. Dažos posmos jā, bet cīņai par titulu ar to nepietiks! Pirmajos testos neviens nerādīja īsto spēku un ātrumu. Pirmais posms reālā sacīkšu režīmā daudz maz ieviesīs skaidrību par to, kas mūs šosezon sagaida - vai atkal Lūisa interesanta cīņa ar Max, vai tomēr kāds spēs iejaukties šo abu kungu cīņā!
Domāju, pa lielam jau kvalis saliks visu pa plauktiem, līdz Eiropai visiem vēl būs uzlabojumi, bet pirmais kvalis visu pateiks, ko gaidīt.