Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Jauno mašīnu "Ferrari" sāka konstruēt mēnesi pirms mums"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Jauno mašīnu  "Ferrari" sāka konstruēt mēnesi pirms mums"
Lūiss Hamiltons ar jauno F1 auto. Foto: Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Pašreizējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons uzskata, ka "Ferrari" savu 2019. gada sacīkšu mašīnu pērn sāka konstruēt aptuveni mēnesi pirms "Mercedes", tādēļ pašlaik tai ir ātruma pārsvars. Valteri Botass uzskata, ka sezonas gaitā "Mercedes" vienībai ir cerības noķert "Ferrari".

Tas, ka "Ferrari" ir šī brīža ātrākā komanda, testos bija redzams visai pārliecinoši, kamēr "Mercedes" šķietami tik labi negāja. Viss gan būs redzams tikai pirmajās sacīkstēs, taču arī "Mercedes" piloti ir pārliecināti, ka konkurenti šobrīd ir priekšā.

"Gada garumā milzīga cilvēku grupa strādā pie tā, lai komanda uzvarētu pasaules čempionātā," skaidro pieckārtējais F1 čempions Hamiltons. "Ja izskatās, ka čempionātā uzvarēt neizdosies, bez satraukuma ir iespējams šos cilvēkus atbrīvot no pienākumiem. Līdz ar to izskatās, ka savu šī gada mašīnu viņi sāka konstruēt vismaz mēnesi pirms mums, kamēr mēs ieguldījām visus spēkus, lai izcīnītu titulu, ko arī paveicām."

Viņš turpina: "Mēs neiebilstam pret izaicinājumiem. Mēs cīnīsimies. Tas vienkārši nozīmē, ka mums būs jāstrādā smagāk. Bet esmu ļoti lepns par to, ko komanda ir paveikusi."

Valteri Botasam šogad, iespējams, būs pēdējā iespēja sevi pierādīt komandai pēc ne tik spožās 2018. gada sezonas, lai tiktu pie jauna līguma. Viņš uzskata, ka "Mercedes" var noķert "Ferrari", neskatoties uz to, ka šobrīd "sudraba bultas" nonākuši iedzinējos.

"Priekšā ir gara sezona," saka Botass. "Ja pieņemsim pareizos lēmumus saistībā ar attīstības soļiem, būsim spēcīgi. Šobrīd gan vēl visi tikai cer uz kaut ko."

Izmantotie resursi:
The Most Complete Formula 1 News Blog! |...

     [+] [-]

, 2019-03-08 13:20, pirms 6 gadiem
Ferrari prot sačakarēt sacenes. Stratēģija to starpību var nonullēt