Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" pilots Sainss Turcijas GP startēs no pēdējās vietas

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" pilots Sainss Turcijas GP startēs no pēdējās vietas
Karloss Sainss. Foto: Scuderia Ferrari

"Ferrari" komanda pieņēmusi lēmumu Karlosa Sainsa sacīkšu mašīnu pirms šonedēļ Turcijā gaidāmā "Formula 1" posma apgādāt ar jaunu dzinēju, līdz ar to spāņu braucējam tiks piešķirts starta vietu sods.

Iepriekšējā posmā Krievijā Sainss izcīnīja trešo vietu, lai gan startēja ar veco motoru, kamēr pie jaunā, uzlabotā jaudas agregāta jau bija ticis viņa komandas biedrs Šarls Leklērs. "Ferrari" vienība oficiāli paziņojusi, ka arī Sainss tiks pie jaunā motora, un tas notiks jau uz šajā nedēļas nogalē gaidāmajām sacīkstēm.

"Tāpat kā tas bija Šarla gadījumā Krievijā, Turcijā pilnīgi jaunu jaudas agregātu ar jaunu hibrīda sistēmu saņems Sainss," ziņo "Ferrari" komanda. "Līdz ar to viņam būs jāstartē no beigām, un mērķis būs pakāpties augstāk, lai izcīnītu kādus punktus."

Šo posmu klātienē neapmeklēs komandas vadītājs Matija Binoto, kurš tā vietā strādās rūpnīcā Maranello, pārraugot tur veicamos darbus pie nākamā gada mašīnas. Šādi viņš rīkojies arī citos posmos šajā sezonā.

Lai gan "Ferrari" jau lielākajā mērā resursus velta 2022. gada spēkrata izstrādei, komandai šobrīd ir svarīga cīņa Konstruktoru kausā par trešo pozīciju. Pašlaik tiek ieņemta ceturtā vieta, bet priekšā esošajai "McLaren" vienībai ir par 17.5 punktiem vairāk.

Izmantotie resursi:
grandprix247.com