Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso netiek galā ar ilgstošiem roku savainojumiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso netiek galā ar ilgstošiem roku savainojumiem
Fernando Alonso. Foto: Motorsport.com

Divkārtējais F1 čempions Fernando Alonso atzīst, ka joprojām cieš no roku savainojumiem, ko guva Austrālijas posma kvalifikācijā.

Tāpat kā citās sacīkšu nedēļas nogalēs, arī Monako trasē Alonso bija redzams valkājot roku un to locītavu apsējus. Viņš skaidro, ka pie esošās fiziskās slodzes netiek galā ar savainojumiem.

"Kauli, saites, cīpslas - ar to visu šobrīd ir problēmas," atzīst 40 gadus vecais "Alpine" komandas pilots. "Man nepieciešami divi vai trīs mēneši. Operācija man nav veikta, neko nevaru izdarīt. Tikai atpūsties. Diemžēl katras divas nedēļas man ir jābrauc sacensībās. Mēģinu atpūsties mājās, bet tas prasīs dažus mēnešus."

Alonso arī tika jautāts par to, vai nevarētu uz šo laiku paņemt pārtraukumu no F1 čempionāta, lai atgūtu fizisko veselību, ņemot vērā, ka par titulu necīnās. "Alpine" komanda varētu vietā pieņemt rezervistu Oskaru Pjastri, kuram šobrīd cenšas atrast vietu kādā no komandām uz 2023. gada sezonu.

"Jā, varētu, bet mums ir nepieciešami punkti," iespējamo viņa nomaiņu ar Pjastri ironiski komentēja Alonso.

Pirmajos septiņos posmos Alonso guvis desmit punktus un ierindojas tikai 13. pozīcijā, kamēr komandas biedrs Estebans Okons nopelnījis 30 punktus un ir devītais.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com