Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltonam līdz Monako posmam liek atbrīvoties no visiem pīrsingiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltonam līdz Monako posmam liek atbrīvoties no visiem pīrsingiem
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Ņemot vērā aizliegumu F1 pilotiem braukšanas laikā lietot jebkādas rotaslietas, Lūisam Hamiltonam ir dots laiks, lai atbrīvotos no pīrsingiem, ko viņš pats izņemt nevar.

Šobrīd "Formulā 1" pievērsta pastiprināta uzmanība drošības jautājumiem, kas saistīti ar rotaslietu valkāšanu, pilotam atrodoties trasē, kā arī ugunsdrošas apakšveļas izmantošanu. Maiami posma laikā šajā sakarā tiek veiktas pārbaudes, pārliecinoties, vai sportisti ievēro nosacījumus, par kuriem tika strikti atgādināts Austrālijas "Grand Prix" nedēļas nogalē.

Lai paustu savu nostāju par notiekošo, četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels vakar virs sacīkšu kombinezona bija uzvilcis apakšbikses, bet septiņkārtējais titula ieguvējs Lūiss Hamiltons preses konferencē ieradās ar astoņiem gredzeniem, trīs pulksteņiem, diviem auskariem un četrām kaklarotām.

"Tas ir gandrīz kā solis atpakaļ," komentējot FIA aktivitātes, teica Hamiltons. "Mums būtu jākoncentrējas uz svarīgākām lietām un problēmām."

Hamiltonam ir auskars un pīrsings degunā, ko tā vienkārši izņemt nevar, tādēļ Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) devusi viņam laiku līdz 29. maijā notiekošajam posmam Monako, lai viņš no šīm rotām atbrīvotos vai padarītu tās noņemamas uz laiku, kad jādodas trasē. Vairāki braucēji, ieskaitot Sebastianu Fetelu, nosodījuši pēkšņo uzmanības veltīšanu rotaslietām, daži arī izteikušies, ka tas tiek darīts, mērķējot tieši uz Hamiltonu.

Šovakar plkst. 20:00 pēc Latvijas laika sāksies trešais treniņš, bet kvalifikācijas sākums paredzēts plkst. 23:00. Maiami "Grand Prix" starts tiks dots svētdien plkst. 22:30.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Slēpts komentārs: damokla_zobens_22

  -4 [+] [-]

, 2022-05-07 17:14, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Ja Fetelam nepatīk brūnās svītras uz baltajām Sparco apenēm sacensību finišā, gan jau var dabūt tumšas krāsas biksītes?

Pašsaprotama prasība daudz zemāka līmeņa seriālos, bet te kundziņi neapmierināti.
Nesaprotu, kas tieši šeit pašsaprotams?

Ja esi 10 gadus precēts, tad gribot nevari novilkt gredzenu. Un tagad kkādi muģilas piespiedīs?

  +1 [+] [-]

, 2022-05-07 18:01, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Nesaprotu, kas tieši šeit pašsaprotams?

Ja esi 10 gadus precēts, tad gribot nevari novilkt gredzenu. Un tagad kkādi muģilas piespiedīs?
Visticamāk, ja esi 10 gadus precēts, tad sapņo, ka tik to riņķi varētu dabūt nost.
PS. Softijiem: sarkasms.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-07 18:11, pirms 2 gadiem
Viņš vēl ņaud par to? Drīz vēl sāks teikt, ka visi ir rasisti, ja neļauj viņam krellītes vilkt.

     [+] [-]

, 2022-05-07 18:19, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: Viņš vēl ņaud par to? Drīz vēl sāks teikt, ka visi ir rasisti, ja neļauj viņam krellītes vilkt.
Kāda F1 vadībai daļa, kas viņam cinčukā iepīrsots?

  +1 [+] [-]

, 2022-05-07 19:35, pirms 2 gadiem
Mūsdienu problēmas!

  -1 [+] [-]

, 2022-05-07 21:04, pirms 2 gadiem
Ko mainīs tas ka Hamiltonam nebūs pīrsingu?

  +1 [+] [-]

, 2022-05-08 01:49, pirms 2 gadiem
edgefall23 rakstīja: Ko mainīs tas ka Hamiltonam nebūs pīrsingu?
Te jau ir euna par principu - noteikums ir noteikums. Starp cit tieši merši ar hami aizkadrā par šo principu taču vēl pavisam nesen tik strikti iestājās, ar to teātri par Hamiltona karjeras beigšanu pat panāca to, ka nomainās tiesneši...tagad tiesneši tieši to arī sāk darīt - skatīties, kas tajā noteikumu grāmatā ir sarakstīts un kontrolēt, lai tur sarakstītās lietas arī tiktu ievērotas...un šajā brīdī Hamiltons izmet tādu teikumu, ka nemaz netaisās šo noteikumu ievērot, kas skatoties uz visu to drāmu, ko Mercedes uztaisīja par neievērotu noteikumu, liekas vienkārši wtf? Kaut kā divkosīgi sanāk....
P.S. Jā par to vai šis noteikums ir nepieciešams var un varbūt vajag diskutēt, bet tas nemaina faktu, ka šobrīd tas ir spēkā esošs noteikums.

     [+] [-]

, 2022-05-08 13:50, pirms 2 gadiem
killo2000 rakstīja: Te jau ir euna par principu - noteikums ir noteikums. Starp cit tieši merši ar hami aizkadrā par šo principu taču vēl pavisam nesen tik strikti iestājās, ar to teātri par Hamiltona karjeras beigšanu pat panāca to, ka nomainās tiesneši...tagad tiesneši tieši to arī sāk darīt - skatīties, kas tajā noteikumu grāmatā ir sarakstīts un kontrolēt, lai tur sarakstītās lietas arī tiktu ievērotas...un šajā brīdī Hamiltons izmet tādu teikumu, ka nemaz netaisās šo noteikumu ievērot, kas skatoties uz visu to drāmu, ko Mercedes uztaisīja par neievērotu noteikumu, liekas vienkārši wtf? Kaut kā divkosīgi sanāk....
P.S. Jā par to vai šis noteikums ir nepieciešams var un varbūt vajag diskutēt, bet tas nemaina faktu, ka šobrīd tas ir spēkā esošs noteikums.
oho man kā jaunam sekotājam šis nebija zināms, tik tiešām divkosīgi, ja jau par noteikumu ievērošanu tad rādiet piemēru...

  -1 [+] [-]

, 2022-05-08 14:04, pirms 2 gadiem
Nu Hamiltonam vajadzētu vispār paturēt muti ciet. Kā atverās tā kkāda woke hu**ņa vai kkāda neapmierinātība. Pinkšķis. Bļin ja tie ir drošības pasākumi tad kur bļin problēma.

     [+] [-]

, 2022-05-08 18:19, pirms 2 gadiem
edgefall23 rakstīja: Ko mainīs tas ka Hamiltonam nebūs pīrsingu?
Mazāk pēc pamuļķa izskatīsies

     [+] [-]

, 2022-05-08 18:58, pirms 2 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Nu Hamiltonam vajadzētu vispār paturēt muti ciet.
Kurš to teica?