Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" komanda apsvērusi iespēju nolīgt Hamiltonu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" komanda apsvērusi iespēju nolīgt Hamiltonu
Foto: Motorsport.com

Lai gan Lūiss Hamiltons nesen izteica pārsteigumu, kādēļ viņu nekad nav uzrunājusi "Ferrari" komanda, patiesībā leģendārā vienība, kad to vadīja Stefano Domenikali, tādu iespēju izsvērusi.

Savu F1 pilota karjeru Hamiltons sāka 2007. gadā "McLaren" sastāvā, kur palika līdz 2012. gada beigām, pirms pievienojās savai tagadējai komandai "Mercedes". Nesen kādā intervijā sportists atzina, ka arī viņam bijis sapnis vismaz kādu brīdi startēt "Ferrari" komandā, taču tā nekad ar viņu par šo jautājumu nav mēģinājusi sazināties.

Tagadējais "Formula 1" izpilddirektors Domenikali "Ferrari" komandu vadīja no 2008. līdz 2014. gadam, un tagad atzīst, ka par iespējamo piedāvājuma izteikšanu Hamiltonam ir domāts, taču neatklāj, kad tieši tas bijis. Jautāts, vai ir bijusi doma nolīgt Hamiltonu, Domenikali to neslēpa.

"Ja godīgi, tad jā," viņš saka. "Tā ir taisnība. Mēs to apspriedām. Tagad tas laiks ir garām. Lūiss dzīvoja savā specifiskajā laikā, un mēs nevaram viņu vainot par viņa izvēli, sevišķi ņemot vērā, cik neticami laba izvērsusies viņa karjera."

Tāpat Domenikali uzskata, ka Hamiltons tā arī nekad nestartēs "Ferrari" sastāvā, pat, ja aizvadīs F1 vēl vairākas sezonas: "Nedomāju, ka tas notiks. Viņi ir daudz investējuši Šarlā Leklērā un tagad arī Karlosā Sainsā. Lūiss savu karjeru noslēgs "Mercedes" komandā."

Izmantotie resursi:
Scuderia Ferrari Fans