Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 debitants Mazepins: "Es pieļāvu lielu kļūdu un to nožēloju"

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 debitants Mazepins: "Es pieļāvu lielu kļūdu un to nožēloju"
Ņikita Mazepins. Foto: Motorsport.com

"Formula 1" debitants Ņikita Mazepins ir uzņēmies pilnu atbildību par skandālu sociālajos tīklos un publiski atvainojies. Krievu pilots pirms dažiem mēnešiem iekļuva skandālā saistībā ar publiskotu video, kurā viņš pieskaras kādas sievietes krūtīm, par ko tika plaši kritizēts.

"Es neuzvedos tā, kā vajadzētu, kad gatavojies startēt F1 čempionātā," intervijā pēc "Haas" komandas prezentācijas sacīja 22 gadus vecais Mazepins. "Es uzņemos par to atbildību, un arī turpmāk esmu gatavs to darīt, jo gribu noturēt savu vietu komandā. Cilvēki cenšas nepieļaut kļūdas, bet tās gadās, es pieļāvu rupju kļūdu un to nožēloju. Pāriešana uz F1 nozīmē, ka tu kļūsti par piemēru mazajiem puikām, kuru mērķis ir tikt šajā čempionātā, līdz ar to jāpanāk zināma cie\na pret sevi. Es šādi nerīkojos un, kad to sapratu, bija jau par vēlu. Tagad no tā esmu mācījies, ka gan sociālajos tīklos, gan ārpus tiem jāuzvedas labi."

Jautāts par to, vai viņš atvainojies arī sievietei, kuras krūtis aizskāra, Mazepins sacīja: "Es domāju, ka šajā gadījumā privātums ir ļoti svarīgs. Nebūtu pareizi saziņā ar medijiem iesaistīt citus cilvēkus. No manas puses nekādu neskaidrību nav, esmu uzņēmies pilnu atbildību."

Arī Mazepina karjera "Formulā 2" nav pagājusi bez starpgadījumiem, tomēr tie ne tuvu nav bijuši tik skaļi. Viņa tēvs, krievu miljardieris Dmitrijs Mazepins kļuvis par "Haas" sponsoru, līdz ar to uz formulām šogad būs attēlots uzņēmuma "Uralkali" logo, kā arī Krievijas karoga krāsas. Viņš gan nav vienīgais turīga tēva dēls, kurš startēs F1 čempionātā, jo līdzīga finansiālā aizmugure ir arī Lānsam Strolam un Nikolā Latifi.

"Neesmu vienīgais tāds pilots, bet šī lieta man netraucē," skaidro Mazepins. "Esmu lepns par savu ģimeni un savu tēvu. "Formulā 1" man pašam būs sevi jāpierāda, un esmu tam gatavs."

Izmantotie resursi:
GRAND PRIX 247 | F1 news all the time

  +4 [+] [-]

, 2021-03-06 09:26, pirms 3 gadiem
"Kurā viņš pieskaras kādas sievietes krūtīm", par ko tika plaši kritizēts. Mūsdienu pasaule, būtu pieskāries vīrieša dibenam, būtu malacis. Video neskatijos un Jā iespējams teksts izrauts no konteksta bet vēl pēc gadiem 10it tā būs norma.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-06 11:21, pirms 3 gadiem
Vienīgā problēma bija ka tas tiek filmēts un publicēts. Kas tur slikts ka pieskaras sievietes krūtīm?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-06 12:02, pirms 3 gadiem
Vitinka rakstīja: "Kurā viņš pieskaras kādas sievietes krūtīm", par ko tika plaši kritizēts. Mūsdienu pasaule, būtu pieskāries vīrieša dibenam, būtu malacis. Video neskatijos un Jā iespējams teksts izrauts no konteksta bet vēl pēc gadiem 10it tā būs norma.
Pati dāma pēc tam arī iznāca un pateica ka tas nekas nopietns nav, abi ir labi draugi un vienkārši ākstījās.
https://nypost.com/2020/12/10/nikit...

     [+] [-]

, 2021-03-06 16:47, pirms 3 gadiem
Ivaniem nav vietas F1!Lai rulle ar dreziinaam savaa pidoRussijaa!