Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Es piekristu startēt ātrākajā F1 komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Es piekristu startēt ātrākajā F1 komandā"
Fernando Alonso. Foto: Facebook.com/FernandoAlonsoOficial

Divkārtējais F1 pasaules čempions Fernando Alonso atzīst, ka pieņemtu piedāvājumu atgriezties čempionātā, ja vietu sastāvā viņam piedāvātu kāda no ātrākajām komandām.

Vairāk nekā desmit gadu garumā tā arī nespējis tikt pie kārotā trešā titula, pēc pagājušās sezonas Alonso savu F1 karjeru noslēdza, gan piebilstot, ka nākotnē vēl varētu atgriezties. 37 gadus vecais spānis šogad koncentrēsies startiem citās sacensībās, bet atzīst, ka ir gatavs atkal startēt F1, ja viņam to piedāvātu kāda no spēcīgākajām komandām.

"Man vienmēr pietrūks "Formulas 1", jo šīs ir ātrākās mašīnas uz planētas," saka Alonso. "Ja rastos iespēja braukt vadošajā komandā ar iespējām uzvarēt, es vienmēr teikšu "jā", jo F1 ir F1."

Šobrīd Alonso turpina sadarbību ar "McLaren" vienību un šogad plāno piedalīties arī F1 testos. Savukārt prioritāte viņam ir šīs pašas komandas sastāvā maijā otro reizi karjerā stāties uz starta "Indy 500" sacensībās ASV.

"Es piedalīšos visos atlikušajos WEC pasaules čempionāta posmos un atkal startēšu Lemānā, bet viss mans prāts ir Indianapolisā, jo ļoti gribu tur uzvarēt," viņš atzīst. "Zinu, ka tās ir grūtākās no trijām "Triple Crown" sacīkstēm, jo es uzaugu F1 čempionātā, kur ar labu mašīnu var iegūt titulu. Arī Lemānā ar "Toyota" bija ļoti labas izredzes uzvarēt, jo viņiem ir labākā mašīna, bet Indianapolisā ir citādi."

Izmantotie resursi:
grandpx.news