Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" prezentē jaunās F1 mašīnas krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Williams" prezentē jaunās F1 mašīnas krāsojumu
Foto: Williams Racing

"Williams" komanda šodien rīkoja F1 pirmssezonas prezentāciju, kurā atklāja mašīnu krāsojumu, ar kādu 2023. gadā sacīkstēs startēs Alekss Albons un debitants Logans Sardžents.

Lai gan formāli tā bija jaunās "Williams FW45" mašīnas prezentācija, faktiski gan īstais auto pirmo reizi būs ieraugāms vien 13. februārī, kad Silverstounas trasē komandai plānota privāta iesildīšanās testu sesija. Arī citas komandas savu jauno mašīnu izskatu līdz pēdējam turēs noslēpumā, ieskaitot "Haas" un "Red Bull", kam prezentācijas bija pagājušajā nedēļā.

Toties šodien tika atklāts krāsojums, kāds šogad rotās "Williams" mašīnas. Tas būtiski neatšķiras no iepriekš izmantotā, pamatā dominējot zilajai un melnajai krāsai. Redzams arī, ka komanda ieguvusi jaunus sponsorus, piemēram, leģendāro "Gulf Oil", kam ir bagāta vēsture F1 čempionātā.

Šogad komandā turpinās startēt kādreizējais "Red Bull" pilots Alekss Albons, bet par viņa pārinieku kļuvis debitants Logans Sardžents. Pērn amerikānis aizvadīja debijas sezonu F2 čempionātā, bet ar savu veikumu pārliecināja "Williams" vadību pieņemt viņu pamatsastāvā jau uz 2023. gada F1 čempionātu.

Desmito sezonu komanda turpinās izmantot "Mercedes" motorus, bet tās vadītājs sākot ar 20. februāri būs bijušais "Mercedes" stratēģijas direktors Džeimss Voulss.

     [+] [-]

, 2023-02-06 20:19, pirms 2 gadiem
Jautājums autoram - ir jauna F1 trase parādījusies? varētu sīkāku informāciju, kad atklāja un kur atrodas Silberstonas trase