Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Laudas veselība atkal pasliktinājusies, F1 leģendu nogādā slimnīcā

Juris Grīns
Juris Grīns

Laudas veselība atkal pasliktinājusies, F1 leģendu nogādā slimnīcā
Nikijs Lauda. Foto: Mercedes F1

"Formula 1" leģendas Nikija Laudas veselības stāvoklis ir pasliktinājies, un viņš atkal ievietots intensīvās aprūpes nodaļā.

"Mercedes" komandas priekšsēdētājam iepriekšējos gados tika veiktas vairās plaušu operācijas. Lielākā no tām, plaušas pārstādīšana tika izdarīta 2018. gada F1 čempionāta sezonas vidū, un kopš tā laika 69 gadus vecais austrietis nav apmeklējis "Grand Prix" posmus.

Jau kādu laiku Lauda atkal spēj nostāties uz kājām, lai gan spēka trūkuma dēļ pārvietojies ar palīdzību. Nesen viņš izteicās, ka drīz tā vairs nebūs nepieciešama un jau tika runāts par laiku, kad Lauda varētu atkal ierasties sacīkšu norises vietās, lai pamazām atsāktu pildīt savus pienākumus.

Diemžēl ap Ziemassvētkiem Lauda sasirdzis ar gripu, bet pēc plaušas pārstādīšanas operācijas trīskārtējā F1 čempiona imūnsistēma vēl ir vāja, līdz ar to ķermenis nav spējis veiksmīgi pretoties saslimšanai. Pieņemts lēmums viņu atkal nogādāt slimnīcas intensīvās aprūpes nodaļā.

Lauda jau bija atlabis tiktāl, lai Ziemassvētkus varētu sagaidīt kopā ar savu ģimeni Ivisas salā. Tur arī viņa veselība pasliktinājusies, tādēļ nekavējoties Lauda atgriezās Vīnē, lai nodotu sevi ārstu aprūpē.

Izmantotie resursi:
GPFans.com - Latest Formula 1 News