Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Volfs: "Nekad dzīvē vairs negribu runāt ar Masi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Volfs: "Nekad dzīvē vairs negribu runāt ar Masi"
Toto Volfs. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" komandas boss Toto Volfs, komentējot starpsezonas skaļāko skandālu, atzinis, ka "Red Bull" komanda pērn spējusi ietekmēt F1 sacīkšu direktoru Maiklu Masi, lai tas pieņemtu Maksam Verstapenam labvēlīgus lēmumus pēdējā posmā. Tāpat Volfs atzinis, ka vairs nekad dzīvē nevēlas runāt ar nu jau no amata atbrīvoto Masi.

Televīzijas kanāls "Sky Sports" radījis jaunu dokumentālu filmu "Duelis: Hamiltons pret Verstapenu", kurā Volfs sniedzis savus komentārus par pagājušajā sezonā piedzīvoto. Viņš saka, ka "Red Bull" komandas sportiskais direktors Džonatans Vītlijs praktiski bija vienojies ar Masi, lai tas Verstapenam piešķirtu labāku starta pozīciju restartam. Vītlija un Masi attiecības viņš nodēvējis par "bromanci".

"Vītlijs vienkārši izdarīja savu darbu," stāta Volfs. "Viņš ietekmēja sacīkšu direktoru Masi ne tikai Abū Dabī, bet arī pirms tam. Makss ir viņa parādnieks. Tas bija kā futbola spēlē, kurā ir panākts 1:0 vienas komandas labā, bet tiesnesis pēkšņi paziņo, ka ir 0:0 un uzvarēs tas, kurš iesitīs nākamo golu. Un turklāt mums bija jāspēlē bez apaviem. Verstapens titulu bija pelnījis, bet es runāju tikai par notikumiem Abū Dabī."

Volfs atzīst: "Es neesmu pēc tam ar Masi runājis un nekad vairs arī negribu ar viņu runāt. Viņa lēmumi bija nepareizi un, es ceru, ka viņš tos nožēlo."

Tajā pašā laikā Volfs uzskata, ka Masi vienkārši bijis sacīkšu pārvaldības sistēmas upuris. Kā zināms, starpsezonā šajā ziņā veiktas zīmīgas pārmaiņas, iecelti divi jauni sacīkšu direktori, kā arī viņiem tiek rūpēta atbalsta brigāde, kas palīdzēs saspringtās situācijās ar tiesāšanu.

"FIA daudz ātrāk vajadzēja saskatīt, ka tur ir problēma," uzskata Volfs. "Problēma bija struktūrā. Bija problēmas ar personāžiem."

Izmantotie resursi:
skysport.com

  +1 [+] [-]

, 2022-03-05 14:30, pirms 3 gadiem
Todam, noteikti vajadzēja pateikt, no kurienes viņam ir informācija pa to, ka Vītlijs bija vienojies ar Masi, citādi tukša muldēšana. Tas gan protams neattaisno Masi ne pārāk godīgo un pret visām komandām vienlīdzīgo lēmumu.

     [+] [-]

, 2022-03-05 15:12, pirms 3 gadiem
Vēl viņi raud... zb jau... kas noticis - noticis. Ņemot vērā, ka rezultāti tāpat netiks mainīti, tad nav jēga vairs par šo raudāt... koncentrējies nakotnei (šai sezonai), nevis dzīvo pagātnē... pagātne ir priekš dokumentālajām filmām...

     [+] [-]

, 2022-03-05 15:35, pirms 3 gadiem
petravicus rakstīja: Vēl viņi raud... zb jau... kas noticis - noticis. Ņemot vērā, ka rezultāti tāpat netiks mainīti, tad nav jēga vairs par šo raudāt... koncentrējies nakotnei (šai sezonai), nevis dzīvo pagātnē... pagātne ir priekš dokumentālajām filmām...
Lol, redzams, ka neizlasīji rakstu, jo jau pašā pirmajā rindkopā piemin, ka tas ir no dokumentālās filmas.

Viņam jautāja, viņš arī atbildēja. Negāja viņš to sociālajos tīklos un nerakstīja tāpat vien.

     [+] [-]

, 2022-03-05 16:50, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Lol, redzams, ka neizlasīji rakstu, jo jau pašā pirmajā rindkopā piemin, ka tas ir no dokumentālās filmas.

Viņam jautāja, viņš arī atbildēja. Negāja viņš to sociālajos tīklos un nerakstīja tāpat vien.
izlasīju gan, bet tas nemaina to, ko es par to domāju...

     [+] [-]

, 2022-03-05 17:23, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Lol, redzams, ka neizlasīji rakstu, jo jau pašā pirmajā rindkopā piemin, ka tas ir no dokumentālās filmas.

Viņam jautāja, viņš arī atbildēja. Negāja viņš to sociālajos tīklos un nerakstīja tāpat vien.
Neņem "petravicus"komentārus vērā. Šajā portālā jebkura pilota, komandu vadītāju paustais viedoklis gan pirms, gan pēc sacensībām, kā arī kā šajā gadījumā dokumentālajā filmā tiek traktēts kā čīkstēšana. Tā vien šķiet, ka viņi savu viedokli vispār nedrīkst teikt!!!

     [+] [-]

, 2022-03-07 18:28, pirms 3 gadiem
NorchaN rakstīja: Todam, noteikti vajadzēja pateikt, no kurienes viņam ir informācija pa to, ka Vītlijs bija vienojies ar Masi, citādi tukša muldēšana. Tas gan protams neattaisno Masi ne pārāk godīgo un pret visām komandām vienlīdzīgo lēmumu.
Todam?