Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Arī "Williams" komanda savām formulām izvēlas jaunu krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Arī "Williams" komanda savām formulām izvēlas jaunu krāsojumu
Foto: Williams Racing

Līdzīgi kā vairākas citas "Formula 1" komandas, arī leģendārā "Williams" vienība, kas šodien prezentēja savu 2021. gada sacīkšu modeli FW43B, sacīkšu mašīnām izvēlējusies pilnīgi jaunu krāsojumu.

Sākotnējo ieceri, prezentēt spēkratu ar paplašinātās realitātes lietotnes starpniecību, komandai izjauca hakeri, taču piektdienas pēcpusdienā līdzjutēji varēja iepazīties ar jauno F1 auto un tās krāsojumu citādos veidos, ieskaitot sociālos tīklus.

"Williams FW43B" priekšējā daļa pamatā saglabājusi balto krāsu, bet pārējā virsbūve izskatās pavisam citādi nekā pagājušajā gadā - tur dominējošās ir zilā un melnā krāsa.

Šī komandai būs pirmā pilnā sezona kopš to pagājušā gada augustā iegādājās amerikāņu investīciju uzņēmums "Dorilton Capital". "Williams" dibinātājs Frenks Viljamss un viņa meita Klēra komandu ir atstājuši, un par tās jauno vadītāju kļuvis Saimons Robertss, kamēr izpilddirektora pienākumus turpmāk pildīs bijušais "Volkswagen Motorsport" boss Josts Kapito.

Komandā ir atgriezies Džensons Batons, kurš 2000. gadā "Williams" sastāvā aizvadīja savu pirmo sezonu F1 pasaules čempionātā. Brits pildīs padomnieka pienākumus. Savukārt pilotu sastāvs palicis nemainīgs - arī nākamgad "Williams" vienībā startēs "Mercedes" rūpnīcas protežē Džordžs Rasels, kā arī Nikolā Latifi.

Pēdējos trīs gadus problēmu nomāktā komanda palikusi pēdējā vietā Konstruktoru kausā, bet pērn jau spēja mazliet progresēt, iesaistoties cīņā ar "Haas" un "Alfa Romeo".

Vēl savu jauno mašīnu nav atrādījusi tikai "Ferrari" vienība, kas to plāno darīt nākamnedēļ.

     [+] [-]

, 2021-03-05 20:13, pirms 3 gadiem
Trūkst Sennas logo, laikam jaunajiem īpašniekiem nav interese saistīties ar to