Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Sauber" komanda nevar samaksāt rēķinus, taču sola nepamest F1

Juris Grīns
Juris Grīns

"Sauber" komanda nevar samaksāt rēķinus, taču sola nepamest F1
Hilkenbergs nav saņēmis algu par maija mēnesi
Foto: AFP/Scanpix

Nopietnās finansiālās grūtībās ir nonākusi F1 komanda "Sauber", kas pat nevar samaksāt algas saviem darbiniekiem. Tomēr komandas vadība apsola čempionātu nepamest.

Vācu laikraksts "Bild" raksta, ka šobrīd "Sauber" komandā sākusies finansiāla krīze - nauda iet uz beigām, "C32" modeļa attīstīšanas darbi ir apturēti un arī sadarbības partneriem par piegādāto tehniku rēķini nav samaksāti. Tāpat algu par maija mēnesi neesot saņēmis komandas vadošais pilots Niko Hilkenbergs.

Šveices laikraksts "Blick" tikmēr ziņo, ka "Sauber" aizvien cenšas atrast sev galveno sponsoru, kas ir sāpīgākais komandas jautājums kopš kompānija "Petronas" aizgāja uz "Mercedes". "Blick" raksta, ka drīzumā par "Sauber" titulsponsoru varētu kļūt Krievijas gāzes dabasgāzes giganti "Gazprom".

"Tā ir taisnība - šobrīd mums ir finansiālas problēmas," apstiprinājusi komandas vadītāja Moniša Kaltenborna. "Tomēr mēs, kā vienmēr, tiksim ar tām galā un varu apsolīt, ka arī sezonas beigās joprojām būsim čempionātā."

Izmantotie resursi:
www,motorsport.com

  +2 [+] [-]

, 2013-07-02 09:28, pirms 11 gadiem
Lai ņem Šlēgelmilhu, par brīvu brauks

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 09:32, pirms 11 gadiem
un labāk nekā Hilkenbergs

  +4 [+] [-]

, 2013-07-02 09:57, pirms 11 gadiem
Ja gazproms būs titulsponsors, tad petrovs brauks zauberā 14. gadā

     [+] [-]

, 2013-07-02 11:05, pirms 11 gadiem
Buhanka rakstīja: Ja gazproms būs titulsponsors, tad petrovs brauks zauberā 14. gadā
Neviena komanda kas pieder un piederes krieviem vins nebrauks,norietejis laiks kad vinam bija iespeja,Petrovs ta ir pagatne

     [+] [-]

, 2013-07-02 12:12, pirms 11 gadiem
Te ir redzams kā strādā F1 ieviestie taupības pasākumi un noteikumu mainīšana, kas it kā tika darīts taupībai!

Tie, kas pirms tam attīstījās, turpina attīstīties, tie, kas mēģināja vilkt dzīvību, turpina mēģināt vilkt dzīvību astes galā!

     [+] [-]

, 2013-07-02 12:33, pirms 11 gadiem
Nav ko brīnīties, komandai ir vismazākais budžets šosezon, starp visām F1 komandām.

     [+] [-]

, 2013-07-02 15:51, pirms 11 gadiem
Super8 rakstīja: Nav ko brīnīties, komandai ir vismazākais budžets šosezon, starp visām F1 komandām.
Vismazakais budzets ir Marussia un Williams, Sauber varetu but apmeram Caterham un Force India limena budzets, tads bija paredzets vismaz gada sakuma, tas pec baumam.

Sauber visi brauc par brivu komanda algu nemaksa nevienam, brauceji partiek no sponsoru naudas, kas ari apmaksa vinu dalibu komanda.

Petrova atgriesanas nakosgad tiesi sini komanda patiesiba ir loti ticama, pilots nav slikts tada pati viduvejiba, ka vairums brauceji, vidusmera komanda ar prieku vinu panemtu, ja nak lidzi nauda.

Sauber nauda sak trukt, jo vinu galvenie sponsori parmetas uz McLaren, lai Peresam nopirktu vietu. Ka neka vini nakamgad klust Makiem par titulsponsoru Vadafona vieta.