Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Zutils ticis pie jauna līguma, Masa satraukts par nākotni

Juris Grīns
Juris Grīns

Zutils ticis pie jauna līguma, Masa satraukts par nākotni
Hilkenbergs, Zutils un citi F1 piloti
Foto: TT NYHETSBYRN/Scanpix

Teju katru dienu F1 pasaulē parādās jaunas ziņas par notikumiem pilotu tirgū. Kļuvis zināms, ka Adrians Zutils arī nākošgad paliks čempionātā, savukārt Felipe Masa atzīst, ka viņa karjera Formulā 1 varētu tuvoties nobeigumam.

Jau iepriekš Zutils visai pārliecinoši izteicās, ka visticamāk turpinās karjeru "Force India" sastāvā, bet pēc ierašanās Abū Dabī apstiprinājis, ka tagad par savu nākotni ir pavisam drošs. Zutilu, kā zināms, atbalsta vācu datoru rūpnīca "Medion".

"Es zinu, kur braukšu nākamgad," viņu citē brazīliešu "Totalrace". "Taču šobrīd es par to nedrīkstu runāt. Ziņas būs pēc neilga laika, taču ir jau novembris, tāpēc nemāku teikt, pēc vienas nedēļas vai divām. Tomēr svarīgākais, ka esmu drošs par savu nākotni."

Ne tik priecīgs Abū Dabī ieradās Felipe Masa, kura nākotne tiek saistīta ar "Williams" komandu. Ilggadējais "Ferrari" pilots, kuru sponsorē brazīliešu naftas kompānija "Petrobras", atzīst, ka gaidāmais posms viņa mājās Brazīlijā varētu izrādīties pēdējais F1 karjerā.

"Es nepieņemšu nekādus līgumus pēc posma Brazīlijā," viņš saka intervijā "Toralrace". "Ja mana karjera ir galā, vēlos to noslēgt uz priecīgas nots. Tomēr es nevienu vakaru neesmu aizgājis gulēt nedomājot par to, kas notiks tālāk. Es ticu, ka kaut kas notiks un man izdosies atrast labu komandu savai nākotnei."

Tikmēr aizvien centrālais sarunu objekts ir Niko Hilkenbergs. Pastora Maldonado un PDVSA nauda, kā arī Maksa Čiltona un "Aon" miljoni, iespējams, bloķēs viņa pāreju uz "Lotus" vai "Force India", tālab tagad tiek ziņots, ka vācieša vienīgā iespēja ir palikt "Sauber" komandā. Tajā pašā laikā šīs komandas sakarā tiek runāts gan par to, ka atgriezties F1 varētu Vitālijs Petrovs, gan iespējamo Estebana Gutjeresa palikšanu sastāvā, jo meksikānim ir dāsni atbalstītāji no Meksikas. Tāpat Moniša Kaltenborna, kas ir "Sauber" vadītāja, divdomīgi izteikusies par jau nolīgtā Sergeja Sirotkina nākotni, liekot noprast, ka nākošgad viņš varbūt vēl varētu nekļūt par sacīkšu pilotu, bet gan uzkrātu pieredzi testos un treniņos, lai pilnvērtīgi debitētu F1 čempionātā tikai 2015. gadā. Pie šādiem apstākļiem "Sauber" sastāvs nākamgad ir pavisam neskaidrs un uz divām vietām reāli pretendē četri piloti - Hilkenbergs, Petrovs, Gutjeress un Sirotkins.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
TotalRace: Home

  -1 [+] [-]

, 2013-11-01 15:35, pirms 11 gadiem
Kopš kura laika Hilkenbergs pretendē uz Sauber,ja viņš jau tagad tur brauc par brīvu?

     [+] [-]

, 2013-11-01 21:56, pirms 11 gadiem
Vēl visādi pigori būs, iespējams, pat ļoti negaidīti...