Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Binoto: "Kad sāksies sezona, "Mercedes" atkal būs visiem priekšā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Binoto: "Kad sāksies sezona, "Mercedes" atkal būs visiem priekšā"
Foto: Alessio Morgese

Lai gan "Ferrari" inženieri savas jaunās mašīnas konstruēšanu uzsāka ļoti laicīgi, komandas boss Marija Binoto noliedz, ka līdz ar to tā gaidāmajā F1 sezonā būs pati ātrākā.

Lūiss Hamiltons nesen izteicās, ka "Mercedes" un "Red Bull" vienības, cīnoties par titulu, pērn līdz pat pēdējam veltīja lielu uzmanību attīstīšanas darbiem. Viņaprāt, "Ferrari" savā jaunās mašīnas attīstībā līdz ar to ir vairākus mēnešus priekšā.

"Kad ieradīsimies Bahreinā, izrādīsies, ka viņi ir tie, kas atrodas divus vai trīs mēnešus priekšā citiem, esmu par to pārliecināts," uzskata Matija Binoto. "Mums bija svarīgi radīt sev labu bāzi, bet priekšā ir gara sezona un jau no pirmajām sacīkstēm sagaidu ļoti spēcīgu konkurenci."

Lai gan "Ferrari" komanda pirmajos testos Barselonā veica visvairāk apļus un arī ātruma ziņā izskatījās cienīgi, Binoto brīdina, ka šobrīd visi maskē savu patieso potenciālu.

"Sacīkšu komandas slēpj savu mašīnu patieso potenciālu, citas vairāk, citas mazāk," saka Binoto. "Pirmie testi ir pāragrs laiks, lai korekti varētu izvērtēt katras mašīnas veiktspēju."

Binoto noliedzis izskanējušās ziņas, ka "Ferrari" ir komanda, kuru šogad visvairāk skārusi graundefekta radītā blakusparādība - mašīnu viļņveidīgā "peldēšana" trases taisnēs.

"Tā ir negaidīta problēma, bet ne ļoti nopietna," viņš skaidro. "To var labi atrisināt. Esam jau spējuši to savā veidā ierobežot."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2022-03-02 00:10, pirms 3 gadiem
Kur autor rāvi, ka -> Binoto noliedzis izskanējušās ziņas, ka "Ferrari" ir komanda, kuru šogad visvairāk skārusi graundefekta radītā blakusparādība - mašīnu viļņveidīgā "peldēšana" trases taisnēs.

Pilnīgas muļķības, lielākās ar šo problēmu JAU RAKSTĪJU komentāros ir Haas un Alfa rameo.

Makiem un Ferrari vismazākās problēmas.

     [+] [-]

, 2022-03-02 10:20, pirms 3 gadiem
Nav jābūt gaišreģim, lai pateiktu, ka arī šogad par titulu cīnīsies Mercedes un Red Bull. Ja mums paveiksies, Ferrari un McLaren iesaistīsies cīņā.
Daudzi gaidīja, ka pie noteikumu maiņas līdzšinējie līderi bez maz vai nokritīs astes galā, savukārt priekšplānā iznāks HAAS un Williams. Kāpēc tā nenotiks? Ir labs teiciens, ka beigu beigās krējums peld pa virsu. Mercedes un Red Bull jau veselu mūžību ir līderi, jo tās ir labākās un profesionālākās komandas un nav pamata uzskatīt, ka kaut kas varētu mainīties. Lai tādas komandas, kā Williams, Alfa, Alpine nonāktu priekšā, viņiem jāsāk ar to, ka jāuzlabo komandas inženieru, vadītāju, pilotu līmeni.
Vienīgais, ko uz jaunu noteikumu nākšanas brīdī var cerēt ir tas, ka līderi visu uzmanību velta tekošās sezonas cīņai, līdz ar to nevar pieķerties jaunajai mašīnai.
Joks tajā, ka šī gada jaunajiem modeļiem bija jābūt uz strīpas jau 2021. gadā, taču tas tika pārcelts uz 2022. gadu. Tas nozīmē, ka visas komandas ir strādājušas pie šīm mašīnām vismaz pusotru gadu, ja ne divus. Pat tiem, kas vēl pirms dažiem mēnešiem līdz pēdējam aplim cīnījās par titulu, ir bijis ļoti daudz laika šo jauno modeli sagatavot.