Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī turpmākos gadus Latvijā būs iespēja sekot līdzi MXGP tiešraidēm

Juris Grīns
Juris Grīns

Arī turpmākos gadus Latvijā būs iespēja sekot līdzi MXGP tiešraidēm
Paulss Jonass. Foto: www.facebook.com/niekfotografiecom

"TV3 Group" ir noslēgusi vienošanos ar "Infront Moto Racing", kas turpmākos trīs gadus ļaus Latvijā pārraidīt FIM pasaules čempionātu motokrosā jeb MXGP, sniedzot iespēju sporta faniem "Go3 Sports" kanālos sekot līdzi Paula Jonasa un citu Latvijas motosportistu startiem.

Latvijas fani visas sezonas garumā varēs sekot ne vien bijušajam MX2 klases čempionam Polam Jonasam un viņa komandai “Standing Construct Honda MXGP”, bet arī uzlecošajām zvaigznēm brāļiem Jānim un Kārlim Reišuļiem.

“Infront Moto Racing” ir priecīgi turpināt sadarbību ar “TV3 Group” nākamos trīs gadus, nodrošinot lieliskas kvalitātes translācijas. Tās ir ļoti labas ziņas MXGP faniem visā Baltijā,” sadarbību vērtē “Infront Moto Racing” vadītājs Deivids Luongo.

“Aizvadīto gadu laikā “Go3 Sports” vienuviet apvieno MXGP fanus no visas Baltijas, kas seko līdzi tiešraidēm, lai justu līdzi saviem iecienītākajiem braucējiem, tajā skaitā arī Baltijas vadošajiem motosportistiem. Esam gandarīti par noslēgto vairāku gadu vienošanos, kas mums ļaus palikt par vienojošo elementu starp faniem un MXGP,” pastāstīja “TV3 Group Sports” vadītājs Raimonds Zeps.

Izmantotie resursi:
Go3