Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vallers aizvadījis "TCR Eastern Europe" čempionāta posmu "Slovakia Ring" trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Vallers aizvadījis "TCR Eastern Europe" čempionāta posmu "Slovakia Ring" trasē
Ivars Vallers. Foto: easterneurope.tcr-series.com

"LV Racing" autošosejas komanda ar autosportistu Ivaru Valleru aizvadījusi "TCR Eastern Europe" posmu Slovākijā.

"Slovakia Ring" trasē "LV Racing" komandas braucējs Vallers ar savu "Audi RS 3 LMS TCR" automašīnu abās finālsacīkstēs ierindojās 16. pozīcijā - ne bez piedzīvojumiem un dažādiem notikumiem. Tagad sezonā vēl atlikuši divi posmi - nākamais norisināsies augusta pirmajā pusē Čehijā, Mostas trasē.

Ivara Vallera atskats uz sacīkstēm:

"Ceturtdien treniņos atradām perfektus regulējumus, iepazīta trase, ar katru sesiju uzlaboti apļa laiki. Kvalifikācija izdevās ļoti labi, desmitā pozīcija uz starta, tikai četras simtdaļas zaudējot devītajai vietai. Pirmais desmitnieks iebrauca gandrīz vienā sekundē, kas norāda uz to, ka visi ir ātri.

Pirmais brauciens pa pusslapju trasi, visi uz starta izbrauca ar slikiem, starts izdevās labs, bet pirmajā aplī, mēģinot apdzīt konkurentu, pieļāvu kļūdu bremzēšanā. Izbraucot no perfektās sausās līnijas, divi rati trāpīja uz mitruma un tas neļāva sabremzēties, izbraucām ārā no trases un cīņa tika uzsākta no pēdējās vietas. Brauciena laikā apļa laiki bija ļoti labi, izdevās saķert vairākus konkurentus un finišēt 15. pozīcijā.

Otrajā braucienā starts arī bija labs. Pirmajā aplī izdevās pakāpties par vairākām vietām un uzsākām cīņu par 12. vietu. Vairāku apļu garumā neizdevās apdzīt konkurentu, jo viņš ļoti labi sedzās, gāju uz risku, pieņēmu lēmumu apdzīt, rezultātā tiku izmests no trases un atkal cīņa bija jāturpina no pēdējās vietas. Apļa laiki bija "Top 5", neizdevās saķert konkurentus, bet gūta milzīga pieredze.

Saprotam, ka varam braukt ātri, starp "Top 10" pilotiem, bet ir nedaudz jāpapildina pieredzes bagāža tieši uz apdzīšanas gadījumiem tad, kad konkurenti sedzās un neļauj pabraukt garām."

     [+] [-]

, 2023-06-19 17:07, pirms gada
Varbūt var uzbļaut kā riteņbraukšanā -p*s malā!