Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs "Super Trofeo" posmu Nirburgringā noslēdz ar otro vietu

Juris Grīns
Juris Grīns

Šlēgelmilhs "Super Trofeo" posmu Nirburgringā noslēdz ar otro vietu
Haralds Šlēgelmilhs
Foto: facebook.com/haraldracing

Ar izcīnītu otro vietu "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" čempionāta priekšpēdējo posmu Nirburgringā, Vācijā noslēdzis latvietis Haralds Šlēgelmilhs. Miglas dēļ sacensību starts aizkavējās.

Jau ziņots, ka "Artline Team Georgia" komandu pārstāvošais Šlēgelmilhs sestdien uzvarēja abās kvalifikācijās, kas nozīmēja, ka abos finālbraucienos viņam jāstartē no "pole position". Pirmajā braucienā sestdien Šlēgelmilham izdevās uzvarēt, kas sportistam bija pirmā uzvara sezonā.

Šodien notika otrās 50 minūtes garās sacīkstes leģendārajā Nirbrugringā, kas aizkavējās un arī pirmās piecas minūtes sportistiem bija jāaizvada aiz drošības auto, jo, lai gan pēc lietus asfalts jau bija samērā sauss, miglas dēļ redzamība vēl nebija perfekta.

Sacīkstēm sākoties, Šlēgelmilhs pārliecinoši noturēja pirmo vietu, taču, atšķirībā no sestdienas brauciena, ievērojami atrauties no konkurentiem turpmākajos apļos nespēja. Jau pēc starta viņam aizmugurē iekārtojās Martins Kodrics, kamēr tālāk sekoja Deniss Linds un Vito Postiljone.

Kad 30 minūtes pirms sacīkšu beigām tika atvērts boksu celiņš, Šlēgelmilhs bija tikai aptuveni sekundi priekšā Kodricam. Latvietis, pretēji vakar pielietotajai stratēģijai, šoreiz pitstopā devās jau 28 minūtes pirms finiša, bet, kad savu boksu apmeklējumu bija veicis Kodrics, viņam par mata tiesu pirmajā līkumā izdevās izrauties vadībā.

Lai gan līdz beigām bija atlicis vairāk par 20 minūtēm, Šlēgelmilhs tā arī nespēja uzveikt konkurentu, paliekot otrajā vietā. Finiša taisnē viņam bīstami tuvu bija pietuvojies Linds, kurš latvietim garām tomēr nepaspēja pabraukt un palika trešais. Postiljonem šoreiz ceturtā vieta, arī viņš finišēja turpat aizmugurē.

Sezonas pēdējais posms notiks 1. un 2. decembrī Valensijā, Spānijā.

Otrais brauciens Nirbrugringā

VietaPilotsRezultāts
1.Martin Kodric24 apļi
2.Haralds Šlēgelmilhs+1.500
3.Dennis Lind+1.774
4.Vito Postiglione+2.943
5.Andrea Amici+23.989
6.Adrian Amstutz / Patrick Kujala+28.350
7.Rik Breukers+37.909
8.Lorenzo Veglia / Andrea Fontana+47.668
9.Henry Hassid / Nicolas Armindo+47.875
10.Simone Pellegrinelli+48.885

Startēja: 37 mašīnas

     [+] [-]

, 2016-09-18 16:06, pirms 8 gadiem
Tik un tā kaut nav pirmais bet labas sacensības.