Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Mani apmierina tas, ka tieku uzskatīts par vienu no labākajiem pilotiem"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Mani apmierina tas, ka tieku uzskatīts par vienu no labākajiem pilotiem"
Fernando Alonso
Foto: Digitale/Scanpix

Fernando Alonso noliedzis izskanējušo viedokli, ka drīz viņam varētu apnikt startēšana "Ferrari" komandā. Spānis pat apsver domu pagarināt līgumu ar "Ferrari".

Bijušais F1 braucējs Deivids Kulthards pirms dažām dienām izteicās, ka Alonso vienā brīdī varētu apnikt tas, ka "Ferrari" jau vairākus gadus nespēj uzbūvēt mašīnu, ar ko ir iespējams izcīnīt titulu. Šobrīd Alonso ir līgums līdz 2016. gadam un viņš nejūtoties noguris no pašreizējās situācijas.

"Man nav ne jausmas, cik ilgi es turpināšu braukt Formulā 1," vācu žurnālam "Sport Bild" stāsta Alonso. "Tomēr, ja es gribēšu jaunu līgumu, tad tas būs tikai un vienīgi ar "Ferrari" komandu."

Runājot par iespējām izcīnīt trešo F1 titulu, Alonso norāda, ka tik pat svarīgi viņam ir tikt novērtētam kā vienam no labākajiem braucējiem: "Esmu pilnībā apmierināts ar sevi un savu sniegumu. Kad ieguvu savus pirmos divus titulus, manu uztvēra kā patiešām labu pilotu. Šobrīd es tieku uzskatīts par vienu no labākajiem, lai gan kopš tā brīža neesmu ieguvis nevienu titulu."

"McLaren" boss Martins Vitmāršs piekrīt Alonso teiktajam un talanta ziņā salīdzina viņu ar aizvadīto trīs sezonu čempionu Sebastianu Fetelu, tomēr atzīst, ka vācietis nekad neiegūs tādu atpazīstamību un atzinību kā Alonso, kamēr turpinās startēt "Red Bull" vienībā. Tiesa, "Red Bull" šefs Kristians Horners šos izteikumus nosaucis par "stulbībām", lai gan tam piekrīt arī pats Alonso.

"Jā, katram lielajam čempionam būtu jābrauc "Ferrari" komandā, ja šāda iespēja rodas," saka Alonso. "Tā ir vairāk kā F1 komanda. Tas būtu neaptverami, ja "Ferrari" vairs nebūtu čempionātā. Daži lielie ražotāji atnāk un aiziet.Tāpat arī privātajās komandas un enerģijas dzērienu ražotāji..."

Alonso pēdējais komentārs nenoliedzami veltīts "Red Bull" komandai, tomēr Alonso norāda, ka labprāt gribētu, lai par viņa komandas biedru kļūst Fetels un ar mašīnu strādā izcilais konstruktors Adrians Ņūvijs.

"Vēlos strādāt kopā ar labākajiem," saka Alonso. "Tāpēc es melotu, ja teiktu, ka negribētu komandā redzēt Ņūviju."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

Kurš Jūsu skatījumā ir labāks F1 pilots?

  • 31

  • 88


     [+] [-]

, 2013-07-11 12:56, pirms 11 gadiem
Labākais pēc Šumahera ēras.

  -2 [+] [-]

, 2013-07-11 13:08, pirms 11 gadiem
Tieši tā....tur nu Tev ir jāpiekrīt....pēc Šūmja ēras Alonso tgd ir virsotnē.....Galvenais tikai pacietību un domāju,ka vēl viņš ar Ferrari kādus divus vai tris titulus paņems
Shumaheram arī pirmie gadi ar Ferrari negāja īpashi spiidoshi
Hose Girtinho rakstīja: Labākais pēc Šumahera ēras.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-11 13:57, pirms 11 gadiem
.....uz doto momentu protams pirksts ir labaaks.....bet nemot veeraa visu karjeru....augstaak lieku spaani....

  -3 [+] [-]

, 2013-07-11 14:02, pirms 11 gadiem
General Franco rakstīja: un ko tad vinam darit, sedet boksos un skruvet Ferrari? jeb varbut kamer mehaniki skruve vina formulu vienkarshi sedet blakus un teikt mehanikiem-davai chali, sanemas, uzpriekshu, jus to varat?
Acīmredzot Tev ir grūti izprast kāda ir pilota loma formulas attīstībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-07-11 14:52, pirms 11 gadiem
General Franco rakstīja: nu varbut izstasti man, redz es nezinu?
Pirmkārt,formula gana bieži tiek konstruēta noteiktam pilotam, bet ja šis pilots nerubī tehniskās lietās, tad tā var sanākt ne pārāk priekš viņa piemērota.
Otrkārt,mehāniķi visus regulējumus katrai konkrētai trasei gatavo pamatojoties uz pilota doto info. Ja pilotam vāji ar trases izjūtu,tad šie regulējumi var iznākt ne pārāk veiksmīgi.

  -3 [+] [-]

, 2013-07-11 16:10, pirms 11 gadiem
Alonso pagājušā sezona tiešām bija ļoti laba un stabila, bet ja atceramies kaut vai 2010. gada pēdējo posmu, kur vienkārši noriņķoja aiz Petrova muguras un manuprāt viegli atdeva pirmo titulu Feteam. Arī 2007 gadā vairāk pukstēja un taisīja intrigas ar Hamiltonu un beigās izlaida titulu no rākām.

  -3 [+] [-]

, 2013-07-11 16:40, pirms 11 gadiem
General Franco rakstīja: nu varbut izstasti man, redz es nezinu?
Nesaprotu, kapēc Tev par šiem komentāriem ir plusi, savukārt Namejam, kurš tev visu izstāsta, saliek mīnusus. Pilotam tiešām IR ļoti svarīga loma mašīnas attīstībā, jo tieši viņš mehāniķiem un inženieriem saka, kas īsti nav kārtībā un jāmaina. Tavs piemērs par sēdēšanu blakus un saukšanu ''jūs to varat!'' ir bērnišķīgi naivs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-07-11 17:55, pirms 11 gadiem
General Franco rakstīja: Pats smiekligakais ka Namejs zin ka Alonso nedod INFO mehanikiem un tapec Ferrari nebrauc tik atri, Ferrari ir pati vecaka komanda, es domaju vini loti labi zin ko vini dara un tur ir lielaki profini par tevi un Nameju...
Tapec ludzu pats nepalieci bernishkigi naivs...
Ok whatever. Netaisos diskutēt par lietām, kurām būtu jābūt pašsaprotamām. Vismaz tiem, kas seko F1 vismaz pāris gadus.
Ja nav, tad tāpat neko neiestāstīsi. Ja Tu uzskati, ka Alonso vai kāds cits pilots tikai atbrauc uz brīvdienām iesēsties un nobraukt, tad lai tā būtu- turpini tā uzskatīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja