Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

MXGP braucējs Fevrs smagajā kritienā nav guvis traumas

Juris Grīns
Juris Grīns

Pasaules motokrosa čempionāta jaunās sezonas atklāšanas posmā Argentīnā smagu kritienu piedzīvoja pērnā gada MXGP trešās vietas ieguvējs Romēns Fevrs, bet kļuvis zināms, ka franču motosportists tomēr spējis izvairīties no traumām.

Neukenas trasē "Yamaha" rūpnīcas braucējs Fevrs uzvarēja kvalifikācijā, bet svētdien pirmajā finālbraucienā ierindojās trešajā vietā, kamēr otrajā braucienā bija vadībā līdz piektajam aplim. Pēc tam 15. aplī tika piedzīvots pamatīgs kritiens no motocikla, pēc kā 27 gadus vecais sportists nespēja piecelties kājās un tika nogādāts drošākā vietā ar trases darbinieku palīdzību.

Fevrs sūdzējās par sāpēm labās kājas potītē un tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu turpmākās pārbaudes. Viņa pārstāvētā "Monster Energy Yamaha Factory MXGP" šodien ziņo, ka šobrīd nav pamata domāt, ka sportists būtu guvis traumu, taču vēl tiks veiktas atkārtas pārbaudes Beļģijā.

2015. gadā Fevrs kļuva par MXGP pasaules čempionu. Šoziem sportists ļoti aktīvi gatavojās jaunajai sezonai un pirms sacensībām Argentīnā bija izcilā fiziskajā formā. Jācer, ka kritiens nebūs atstājis sekas un tādā pašā formā viņš ieradīsies uz sezonas otro posmu, kas 24. martā notiks Lielbritānijā.

Izmantotie resursi:
Speedweek - Der beste Motorsport: Formel1,...