Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris atkārtoti ievēlēts par Latvijas Ūdens motosporta federācijas prezidentu

Juris Grīns
Juris Grīns

Slakteris atkārtoti ievēlēts par Latvijas Ūdens motosporta federācijas prezidentu
Atis Slakteris
Foto: Mēmeles Sports

Latvijas Ūdens motosporta federācijas Biedru sapulcē vienbalsīgi par Latvijas ūdens motosporta federācijas (LŪMSF) valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēja līdzšinējo priekšsēdētāju Ati Slakteri.

Jaunajā valdē turpmākos četrus gadus darbosies arī Dmitrijs Šillers, Māris Mors, Armands Musts, Valdis Kuķalks, Didzis Paegle, Aleksandrs Lijcs.

Biedru sapulces, kas norisinājās Rīgas Motormuzeja telpās, darba kārtības galvenais jautājums bija Valdes un valdes priekšsēdētāja vēlēšanas.

"Esmu gandarīts par izrādīto uzticību un paveiktā novērtējumu, kas tad arī dod mandātu turpināt līdzšinējo darbības kursu," teica LŪMSF prezidents Atis Slakteris. "Iepriekšējā periodā Latvijas ūdens motosporta federācija, tās biedri un klubi ir labi darbojušies un ir sasniegtas gan jaunas sportiskās, gan organizatoriskās virsotnes. Varam lepoties gan ar dažāda līmeņa čempionu tituliem sportistiem, gan izcili noorganizētām starptautiskām sacensībām. Bet vienmēr var vairāk un labāk un uz to tad arī tieksimies."

Izmantotie resursi:
Jaunumi : LUMSF

  +1 [+] [-]

, 2017-02-03 15:28, pirms 8 gadiem
.. tā sacīt jāsaka - nekas īpašs..

  +2 [+] [-]

, 2017-02-03 15:28, pirms 8 gadiem
Latvijas ūdens motosportā laikam bijis kaut kas samsing spešal, ja jau pārvēlēja.

     [+] [-]

, 2017-02-03 20:42, pirms 8 gadiem
vecie afēristi salīduši motoru sporta federācijās,
motosportu vada Dzintars Jaundžeikers, autosportu ''privatizējis'' Naglis...