Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: Pilots NASCAR sacīkstēs atgriežas trasē, lai atriebtos konkurentam

Juris Grīns
Juris Grīns

Video: Pilots NASCAR sacīkstēs atgriežas trasē, lai atriebtos konkurentam
Kurts Bušs un Breds Keselovskis
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Neparasts incidents noticis pēdējā NASCAR "Sprint Cup" čempionāta posmā Martinsvillā, kur vairākas reizes trasē saķērās divi konkurenti - Kurts Bušs un Breds Keselovskis.

Abi braucēji nav iesācēji un Keselovskis pirms dažiem gadiem pat kļuva par "Sprint Cup" čempionu, tomēr viņu rīcība bija balstīta tikai uz emocijām. Vispirms abi sadūrās boksu celiņā, kad Keselovskis ietriecās aizmugurē kādam citam pilotam, bet Bušs pēc mirkļa taranēja Keselovski.

Rezultātā Bušs cīņu varēja turpināt, bet Keselovskis pazaudēja 30 apļus, kamēr viņa mašīna tika remontēta. Bez dzinēja pārsega viņš atgriezās trasē, sagaidīja sev blakus Bušu un sāka taranēt savu pāridarītāju. Indicents beidzās bez avārijas.

Keselovskis atzina, ka šī nav bijusi pirmā reize, kad Bušs ar savu agresivitāti cenšas samaitāt citam braucējam sacīksti un šādu reakciju izvēlējies, lai konkurents saprastu, ka viņš negrasās ar to samierināties. Savukārt Bušs paskaidro, ka boksu celiņā nemaz neesot speciāli ietriecies Keselovska mašīnā, jo, redzot priekšā notikušo sadursmi, stūri uzreiz griezis pa labi, ar ko nebija pietiekami. Bušs arī norāda, ka nekad ar nodomu nerīkotu cīņu boksu celiņā, jo tur strādā mehāniķi, kas varētu ciest.

Jāpiemin, ka Bušs vēlāk kļuva par sacensību uzvarētāju, kamēr Keselovskis finišēja 38. vietā.

Keselovskis "terorizē" pāridarītāju:

Izmantotie resursi:
NASCAR | Keselowski and Kurt Busch feud in...