Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Policijas vērtējumā Latvijas izlases uzvara atzīmēta mierīgi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Policijas vērtējumā Latvijas izlases uzvara atzīmēta mierīgi
Foto: IIHF

LETA. Latvijas hokeja izlases uzvaras atzīmēšana valstī aizvadīta mierīgi un bez būtiskiem starpgadījumiem, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā un Rīgas pašvaldības policijā.

Kā svētdien novēroja aģentūra LETA Rīgā vairākās vietās bija pulcējušies simtiem cilvēku, lai vērotu izlases spēli pret ASV. Vairāki tūkstoši cilvēku bija sanākuši gan pie ekrāniem Doma laukumā, gan Esplanādē. Pēc spēles noslēguma cilvēki vai nu lēnām izklīda, vai turpināja ballīti Esplanādē, kur tika rīkotas dejas.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-29 11:59, pirms 11 mēnešiem
Cerēsim ka šodien nebūs kautiņi izlasi sagaidot