Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Video: NATO eksperts: "Hokejs ir jāatbalsta, bērnu komandām iet grūti"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Somijā tuvojas noslēgumam pasaules čempionāts hokejā, kur Latvijas izlase piedalās medaļu mačos. Sestdien pusfinālā zaudējums pret kanādiešiem (2:4), bet svētdien bronzas cīņa pret amerikāņiem. "Šis ir mirklis atcerēties, ka jāatbalsta hokejs. Bērnu komandām [finansiāli] iet grūti. Mēs visi priecājamies par panākumiem un uzvarām, bet jāpadomā, kā var atbalstīt jauniešu un bērnu hokeju, lai vecāku rocība nav vienīgais izšķirošais faktors izaugšanai par hokejistu," norāda NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts un uzsver hokeja vienojošo nozīmi.
1. video: LTV7 Sporta studijas IG (lai noskatītos vēlreiz, "jārefrešo" lapa)
2. video: LTV7 Sporta studijas FB
Slēpts komentārs: damokla_zobens_22

  +2 [+] [-]

, 2023-05-29 00:29, pirms 11 mēnešiem
Problēma ir nauda! Hokejs ir dārgākais komandu sporta veids, ja nemaldos. Piemēram Rēzeknē ir ledus halle, bet nezinu cik vecāku tur var atļauties bērnam pirkt visas tās hokeja lietas (slidas, formas, ķiveres, cimdus utt.).
Tālāk mums ir problēma jau kad 18 gadīgam hokejistam ir jāslēdz pirmais profesionālais līgums, jo mūsu OHL nespēj piedāvāt sportistam sakarīgu atalgojumu, lai jaunietis izvēlētos savu dzīvi saistīt ar profesionālo sportu.
Atbilde visām problēmām ir nauda - bet tai jābūt ir lielai naudai.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-29 22:54, pirms 11 mēnešiem
Viss bērnu hokejs Latvijā turās uz vecāku maciņiem.

     [+] [-]

, 2023-05-31 05:51, pirms 11 mēnešiem
Hokejs ir dārgs un ekskluzīvs sporta veids,kurš panākumu gadījumā,spēj atnest tautai milzīgu prieku ,ko šis čempionāts arī pierādīja.Valdības pārstāvji,kā redzams,arī mīl gozīties slavas saulītē līdzās hokejistiem.Es nezinu,kā to likumiski varētu panākt,bet daudz labāk būtu,ja šie kungi padomātu,kā samazināt vecāku slogu šajā sporta veidā un atrast veidu kā palīdzēt šim sporta veidam.Tādus tautas pūļus pie Brīvības pieminekļa nav savācis NEVIENS sporta veids Latvijā,ja nu vienīgi 3x3 olimpiskā basketbola komanda pelnīti piedzīvoja līdzīgu ažiotāžu.Starp citu,tagad vārds Latvijas vīriešu izlasei Pasaules kausā.