Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers nākamās nedēļas laikā varētu atgriezties ierindā pēc savainojuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers nākamās nedēļas laikā varētu atgriezties ierindā pēc savainojuma
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers paudis, ka savainojumu ārstējošais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers nākamās nedēļas laikā varētu piedalīties kādā no mačiem.

Tampabejas "Lightning", kas Atlantijas okeāna divīzijā droši ieņem trešo vietu (tuvākā sekotāja Bufalo "Sabres" ir septiņu punktu attālumā), šonedēļ aizvadīs trīs spēles, bet vēl viens mačs paredzēts nākamajā pirmdienā. Vispirms mājās jāuzņem Kolumbusas "Blue Jackets" un Vankūveras "Canucks", kam sekos došanās uz Rietumu konferenci – pie Sentluisas "Blues" un Sietlas "Kraken".

Galvenais treneris Džons Kūpers norādīja, ka viss būs atkarīgs no Rūdolfa Balcera pašsajūtas, taču prognozes liecina, ka latviešu uzbrucējs ierindā varētu atgriezties nākamās nedēļas laikā. Viņš nav spēlējis kopš 26. novembra, kad pret Sentluisas "Blues" pirmajā nomaiņā tika ielidināts laukuma apmalē un iedzīvojās pleca savainojumā. Pēc pievienošanās Tampai Balcers paguva aizvadīt tikai divas spēles, pret Bostonas "Bruins" gūstot vārtus.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

     [+] [-]

, 2023-01-09 21:19, pirms gada
Nu nezinu vai tampa ir tā vieta...Šaubos ka viņš pats ar savu lomu ir apmierināts.Protams pieredze ar tādiem stāriem spēlēt un trennēties ir neatņemama,tas gan.

     [+] [-]

, 2023-01-09 21:35, pirms gada
Beidzot! Ceru, ka izdosies sezonas otrā daļa vismaz. Vienmēr esmu Rūdim ticējis!

     [+] [-]

, 2023-01-09 21:50, pirms gada
Traumas, maiņa , traumas un traumas. Ļoti sa*ista sezona. Jātaisa restarts un aidā. Viss paša rokās

     [+] [-]

, 2023-01-09 22:46, pirms gada
GoGo Balkers

     [+] [-]

, 2023-01-09 23:08, pirms gada
markkomartins rakstīja: Traumas, maiņa , traumas un traumas. Ļoti sa*ista sezona. Jātaisa restarts un aidā. Viss paša rokās
Šobrīd žēl ka nav Rīgas Dinamo un khl, tieši tur viņš varētu restartēties un atgriezties nhl!

  +1 [+] [-]

, 2023-01-09 23:13, pirms gada
Tampai nav vietas zem algu griestiem. Lai Balcers atgrieztos, kāds ir jānosūta uz farmklubu. Vienīgais, kurš nav jāliek veiveros ir aizsargs Perbix. No uzbrucējiem kandidāti ir pats Balcers un Namestnikovs. Tad jau redzēs, ko Tampa izdomās. Vēl ir variants, ka Balceru nosūta uz farmklubu uz 2 nedēļām ar conditioning stint, tas dod papildus 2 nedēļas laiku pieņemt lēmumu.

     [+] [-]

, 2023-01-09 23:16, pirms gada
Vieta vienmēr atradīsies, būtu tik cienījams kandidāts. Tik ļoti gribētos lai Rūdim izdodas tomēr to NHL kumosiņu izbaudīt, nevis Daugaviņa vai Karsuma stāsts

     [+] [-]

, 2023-01-10 08:04, pirms gada
Balcers ir Latvijas labākais tīrais uzbrucējs un viņam ir potenciāls vākt arī 0,5+ punktus spēlē NHL. Pagaidām vai nu treneri nav spējuši to saskatīt vai arī traucējušas ir traumas.

Salīdzināt ar Karsumu galīgi nevietā, bet Daugaviņš pats neizmantoja savas iespējas.

     [+] [-]

, 2023-01-10 09:07, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Šobrīd žēl ka nav Rīgas Dinamo un khl, tieši tur viņš varētu restartēties un atgriezties nhl!