Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atgriežas uz Kolumbusas soliņa, Porziņģis izlaidīs pēdējo pārbaudi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Merzļikins atgriežas uz Kolumbusas soliņa, Porziņģis izlaidīs pēdējo pārbaudi
Elvis Merzļikins. Foto: Columbus Blue Jackets

Naktī uz sestdienu uz NHL kluba Kolumbusas ''Blue Jackets'' soliņa atgriezīsies latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, bet NBA laukumos Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns izlaidīs savu klubu noslēdzošās pārbaudes spēles pirms gaidāmās sezonas.

• Kolumbusas ''Blue Jackets'' naktī uz piektdienu pulksten 2:00 pēc Latvijas laika uzņems Stenlija kausa finālisti Tampabejas ''Lightning'', latviešu vārtsargam Elvim Merzļikinam pēc slimības atgriežoties uz mājinieku soliņa.

• Merzļikins sezonas atklāšanas maču izlaida slimības dēļ.

• Latvieša pārstāvētās komandas vārtus arī šajā mačā sargās Daniils Tarasovs.

• ''Blue Jackets'' sezonu sāka ar zaudējumu pret Karolīnas ''Hurricanes'' (1:4), bet Tapmabejas vienība ar 1:3 izbraukumā atzina Ņujorkas ''Rangers'' pārākumu.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL regulārā sezona, 15.oktobris

LaiksSpēle
Blue Jackets – Lightning2:00
Red Wings – Canadiens2:00
Jets – Rangers3:00
Sharks – Hurricanes5:30

• Nacionālajā basketbola asociācijā pēdējo pārbaudes spēli pirms gaidāmās sezonas aizvadīs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'', kas viesosies pie latvieti draftējušās Ņujorkas ''Knicks'' komandas.

• Kā ziņo ''Wizards'' apskatnieks Nīls Dalals, Porziņģis noslēdzošo pārbaudes maču pirms gaidāmās sezonas izlaidīs iepriekš traumētās potītes dēļ. Paredzēts gan, ka sezonas atklāšanas mačā Porziņģis laukumā dosies.

• ''Wizards'' NBA pamatturnīru sāks pēc nepilnas nedēļas, 20. oktobrī pulksten 2:00 viesojoties pie Indianas ''Pacers''.

• Pēdējo Dalasas ''Mavericks'' pārbaudes spēli ceļgala savainojuma dēļ izlaidīs arī Dāvis Bertāns. Viņa komandai pulksten 4:00 pēc Latvijas laika mačs izbraukumā pret Jūtas ''Jazz''.

Mavs jauno sezonu sāks 20. oktobrī, 5:00 spēlējot izbraukumā pret Fīniksas ''Suns''.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-14 18:46, pirms 2 gadiem
Esmu par 90% drošs,ka Elvis tiks spēlēt. Vismaz 3.per.
Slēpts komentārs: Joker777

  +1 [+] [-]

, 2022-10-14 19:08, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Es atkal par 90% esmu drošs, ka Tarasovs Elvi nokodīs līdz jaunajam gadam!!!
šāda doma pasaules čempja iespaidā vai ir kāds cits faktors?

  +2 [+] [-]

, 2022-10-14 19:24, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Es atkal par 90% esmu drošs, ka Tarasovs Elvi nokodīs līdz jaunajam gadam!!!
Pamatojums? Jo Tarasovs ir talantīgs vārtsargs to nevar noliegt, bet, tā gurna trauma var likt sevi manīt vēl ilgi un viegli var atgriezties...Te reālāk būtu, ka Tarasovs līdz decembrim būs paspējis atgriezties lazaretē.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-14 19:38, pirms 2 gadiem
Jē, atkal atgriežas miksētie raksti.

Piemiksējat vēl UEFA klāt, tad nebūs jāmeklē visādas sadaļas.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-14 20:01, pirms 2 gadiem
Neesmu ūber eksperts, bet skaidrs, ka Tarasavos ir talantīgāks un, protams, jaunāks vārtsargs. Potenciāls iespaidīgs. Krievu un letiņu mentalitāte hokeja laukumā ir divas nesalīdzināmas lietas. Mans personīgais viedoklis, ka šī gada laikā Tarasovs apies Elvi. Protams, ceru, ka tā nenotiks un Elvis būs pirmais numurs Žaketēs, bet nu, pārāk optimistisks es nebūtu.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-14 20:37, pirms 2 gadiem
Laika ziņas ar pie reiz var ielikt

  +4 [+] [-]

, 2022-10-14 20:39, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Jē, atkal atgriežas miksētie raksti.

Piemiksējat vēl UEFA klāt, tad nebūs jāmeklē visādas sadaļas.
Autors laikam citādāk nevar minimālo vārdu skaitu salasīt. Piem. es nesekoju līdzi NHL, īpaši neinteresē, tagad man jāmeklē tekstā, kur tad ir kkas par basi. Tak pat no klikšķu viedokļa tas ir bezjēdzīgi.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-14 20:57, pirms 2 gadiem
optimuss rakstīja: Autors laikam citādāk nevar minimālo vārdu skaitu salasīt. Piem. es nesekoju līdzi NHL, īpaši neinteresē, tagad man jāmeklē tekstā, kur tad ir kkas par basi. Tak pat no klikšķu viedokļa tas ir bezjēdzīgi.
Tieši manas domas. Neinteresē ne hoķa sadaļa, ne hoķa komentāri.

     [+] [-]

, 2022-10-15 07:14, pirms 2 gadiem
Super,jo izlasot virsrakstu rakstam,viss skaidrs.

     [+] [-]

, 2022-10-15 07:30, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: šāda doma pasaules čempja iespaidā vai ir kāds cits faktors?
Zini,galīgi neesmu agresora atbalstītājs,tieši otrādi,vēl PSRS laikos slimoju sportā pret PSRS un individuāli vēlēju mūsējiem veiksmi ,bet viņu komandai (CCCP) zāģi.Un nebija lielāka prieka par 1980.gadu,kad ASV studenti izdrāza vareno krievu "amatieru" izlasi.Jā,tā bija vienīgā reize,kad Helmuts varēja tikt pie olimpiskā čempiona nosaukuma,bet neko darīt,viņš izrādījāsviens no vainīgiem,kuru dēļ krievs toreiz neuzvarēja,pēc Tihonova domām vēlāk.Kāpēc tāds ievads? Viena vienkārša iemesla dēļ.Es arī uzskatu,ka krievs Tarasovs nokodīs mūsu šovmenu un ja agrāk ļoti jutu līdzi Elvja spēlei,tad tagad,pēc izlases ap...šanas pasaules čempī,kuru viņš pats aizvadīja reti neveiksmīgi,bet vainu meklējot citur,nevis sevī,kuram viesnīcas nummurs izrādās sliktākais pasaulē,tad attā,jeb kā jeņķi saka-bay ,bay.

     [+] [-]

, 2022-10-15 09:04, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Zini,galīgi neesmu agresora atbalstītājs,tieši otrādi,vēl PSRS laikos slimoju sportā pret PSRS un individuāli vēlēju mūsējiem veiksmi ,bet viņu komandai (CCCP) zāģi.Un nebija lielāka prieka par 1980.gadu,kad ASV studenti izdrāza vareno krievu "amatieru" izlasi.Jā,tā bija vienīgā reize,kad Helmuts varēja tikt pie olimpiskā čempiona nosaukuma,bet neko darīt,viņš izrādījāsviens no vainīgiem,kuru dēļ krievs toreiz neuzvarēja,pēc Tihonova domām vēlāk.Kāpēc tāds ievads? Viena vienkārša iemesla dēļ.Es arī uzskatu,ka krievs Tarasovs nokodīs mūsu šovmenu un ja agrāk ļoti jutu līdzi Elvja spēlei,tad tagad,pēc izlases ap...šanas pasaules čempī,kuru viņš pats aizvadīja reti neveiksmīgi,bet vainu meklējot citur,nevis sevī,kuram viesnīcas nummurs izrādās sliktākais pasaulē,tad attā,jeb kā jeņķi saka-bay ,bay.
jā, tāpēc uzdodu tādu jautājumu. Gribēju saprast - viedoklis balstīts tagadējā sniegumā laukumā vai atskaņas no PČ, kurā Elvim ne visai veicās laukumā un arī no PR viedokļa.