Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hanifinam sezona beigusies, Ēlerss vairs nespēlēs regulārajā čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hanifinam sezona beigusies, Ēlerss vairs nespēlēs regulārajā čempionātā
Noā Hanifins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kalgari “Flames” paziņojis, ka aizsargam Noā Hanifinam sezona ir beigusies. Viņam tiks veikta pleca operācija.

24 gadus vecais aizsargs Noā Hanifins savainojumā iedzīvojās sestdien izcīnītajā uzvarā pret Monreālas “Canadiens”. Viņš cieta pirmajā trešdaļā un maču nepabeidza. Tieši šīs komandas cīnās par Kanādas divīzijas pēdējo play-off pozīciju. Četrus punktus augstāk atrodas “Canadiens”, kas turklāt aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Hanifins šajā sezonā 47 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un 15 punktiem. Vienādos sastāvos viņam bija lielākais spēles laiks starp “Flames” aizsargiem. Savulaik ar piekto numuru draftētajam aizsargam šī ir trešā sezona Kalgari. Viņš pārstāvējis ASV izlasi trīs pasaules čempionātos.

Savukārt regulārā sezona priekšlaikus beigusies Nikolajam Ēlersam – 25 gadus vecajam Vinipegas “Jets” uzbrucējam. Dinamiskais dānis cieta mačā pret Toronto “Maple Leafs”, kad pret viņu spēka paņēmienu izpildīja Džeiks Mazins. Ēlerss šosezon 47 spēlēs guvis 21 vārtus un sakrājis 46 punktus. “Jets” galvenais treneris Pols Morīss pauda, ka ir pārliecināts par uzbrucēja atgriešanos ierindā uz play-off sākumu. Vinipega ir otrā Kanādas divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/calgary-flames-d...
https://www.tsn.ca/winnipeg-jets-fo...

     [+] [-]

, 2021-04-27 01:01, pirms 3 gadiem
Dīvains vārds Noā, čurka vai?