Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kučerovs atkal izsists no ierindas, "Lightning" sagaida, ka viņš atgriezīsies sezonas laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kučerovs atkal izsists no ierindas, "Lightning" sagaida, ka viņš atgriezīsies sezonas laikā
Ņikita Kučerovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas iepriekšējo divu gadu čempione Tampabejas "Lightning" savainojuma dēļ palikusi bez krievu uzbrucēja Ņikitas Kučerova. Trauma ir ilgtermiņa, bet viņa sezona vēl nav galā, pauda galvenais treneris Džons Kūpers.

Ar četriem punktiem pirmajās trīs spēlēs sākušais Ņikita Kučerovs savainojumā iedzīvojās, kad Tampabejas "Lightning" ar 2:1 pagarinājumā pārspēja Vašingtonas "Capitals". Viņš izlaida mača pēdējās desmit minūtes. Trīs dienas vēlāk "Lightning" bez Kučerova ierindā ar 1:4 piekāpās Floridas "Panthers".

"Tā pavisam noteikti nav īstermiņa trauma. Paies kāds laiciņš, kamēr viņš varēs atgriezties. Kamēr neesam dzirdējuši ārstu slēdzienu, nevaram nospraust atgriešanās termiņu. Varu pateikt tikai to, ka tuvākajā laikā viņš nespēlēs," norādīja komandas galvenais treneris Džons Kūpers, kurš sezonas priekšvakarā pagarināja līgumu.

Kučerovs izlaida visu iepriekšējo regulāro sezonu, jo viņam tika veikta gūžas operācija. Labās malas uzbrucējs atgriezās play-off, kur ar 32 punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs un palīdzēja "Lightning" izcīnīt otro Stenlija kausu pēc kārtas. Viņš bija rezultatīvākais arī pirmajā titulā, kļūstot par tikai sesto spēlētāju NHL vēsturē, kurš divās Stenlija kausa izcīņās pēc kārtas bijis rezultatīvākais.

Kučerovam izkrītot no pirmās maiņas, viņu līdzās Breidenam Pointam un Ondržejam Palātam aizstājis komandas jaunpienācējs Korijs Perijs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nikita-kuc...

     [+] [-]

, 2021-10-21 10:06, pirms 3 gadiem
Viņš un Panarins ir Krievijas lielākais spēks pašlaik uzbrukumā, bet izskatās, ka abu nebūs OS. Ovi un Malkins izlasēs vairs neko nerāda. Kopā ar šo jocīgo treneru kolektīvu top valstīm viņiem būs grūti ko likt pretī, tikai izcilu vārtu sargu līniju.